Man Utd vs Watford: Bästa oddsen och matchtipsen

Toppen mot botten när Man Utd möter Watford för en match i Premier League kommande lördag. På plats 4 i Premier League ligger just nu Man Utd som samlat ihop 46 poäng efter deras 26 spelade matcher. Med 18 poäng befinner sig Watford på plats 19 efter 26 spelade matcher. Man Utd går in i matchen mot Watford på lördag i hopp om att slå sina motståndare i Premier League.

Våra tips

Statistik och fakta för Man Utd vs Watford i Premier League

 • Manchester United har gjort mål i 18 av de senaste 20 matcherna
 • Manchester United har inte förlorat 14 av 16 av deras senaste matcher
 • I 5 av de senaste 6 matcherna Manchester United har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Manchester United har släppt in i 8 av de senaste 10 matcherna
 • Manchester United har inte vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • Watford har inte vunnit de senaste 12 matcherna i rad
 • Watford har släppt in i 26 av de senaste 28 matcherna
 • Watford har förlorat 10 av 12 av deras senaste matcher
 • Watford har inte gjort mål i de senaste 4 matcherna i rad
 • Manchester United har vunnit de senaste 6 hemmamatcherna mot Watford i rad
 • Manchester United har gjort mål i 13 av de senaste 14 matcherna mot Watford
 • Manchester United har inte förlorat de senaste 6 hemmamatcherna mot Watford i rad
 • I de senaste 5 av Manchester Uniteds hemmamatcher mot Watford var antalet mål under 3.5
 • I 4 av de senaste 5 av Manchester Uniteds matcher mot Watford var antalet mål över 2.5

Form: Man Utd mot Watford

Man Utd håller målet i sikte

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Man Utd de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Manchester United ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 2-0 och 4-2 mot Brighton respektive Leeds. Vinstsviten stoppades dock sedan av Atletico Madrid, som fick med sig ett 1-1-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Det är lite problematiskt för Watford

Watford tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Det är nu eller aldrig som gäller för Watford, och just nu ser det mer ut som “aldrig”. Den dåliga trenden började med en 0-2-förlust i ett möte med Brighton, men därefter lyckades man resa och slå Aston Villa med 0-1. Den segern kunde man dock inte bygga vidare på utan åkte senaste på en 1-4-förlust mot Crystal Palace.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Man Utd ha goda chanser att vinna mot Watford.

Man Utd vs Watford Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Watford och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 4-1. Man Utd går in i matchen mot Watford med 7-0-3 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. I den föregående 10 matcher mellan Man Utd och Watford kom över 2,5 mål upp 6 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Man Utd och Watford för närvarande i 28 poäng och 15 placeringar. Man Utd kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Watford kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Watford är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Man Utd och Watford kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Bruno Fernandes. Han är toppskytt för Man Utd, för närvarande på 9 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher.

Watford kommer att hoppas att Emmanuel Dennis hittar nätet igen. Han står på 9 mål den här säsongen och gjorde mål i 1 av deras 6 senaste matcher.