Manchester City vs Wolves bästa odds och matchtips

Ligaledarna The Sky Blues kommer gå in för att öka sin ledning till Wolves, när de möter varandra på Etihad Stadium on 13:30 11. december. I toppen av tabellen har The Sky Blues tagit 35 poäng efter 15 omgångar. Som svar på det ligger Wolves däremot på plats 8 i Premier League och Wolves har 21 poäng och 15 spelade matcher. 1 förlust i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos The Citizens. De skulle dock kunna skrälla mot Wolves.

Våra tips

Statistik och fakta för Manchester City vs Wolves i Premier League

  • Manchester City har vunnit de senaste 5 matcherna i rad;
  • Manchester City har vunnit i 7 av de senaste 8 matcher;
  • Manchester City nätade i 12 av de senaste 14 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Manchester Citys senaste 5 av 7 matcher.
  • Wolves vann inte de senaste 3 matcherna i rad;
  • Wolves vann inte de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Wolvess senaste 6 av 8 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Wolvess senaste 5 matcher i rad.

Form: Manchester City mot Wolves

The Sky Blues fortsätter trumma på

The Citizens hoppas att den goda formen håller i sig. I sina tre senaste matcher vann Manchester City först mot Aston Villa med 2-1 innan segertåget fortsatte mot Watford som gav slutresultatet 3-1. Trenden höll tyvärr inte i sig då de förlorade mot RB Leipzig med 2-1 och därmed bröt sin vinnartrend.

Wolves flyter med

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Wolves de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Wolves har inte lyckats ta hem någon vinst den senaste tiden och har spelat oavgjort mot Norwich och Burnley där man gick mållös ur båda matcherna. Senast blev det förlust mot Liverpool.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar Manchester City ha goda chanser att vinna mot Wolves.

Manchester City vs Wolves Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 2 mars 2021, och The Sky Blues gick därifrån med en 4-1 seger. Manchester City tar sig an Wolves med 6-1-3 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. 7 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Manchester City och Wolves blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Premier League

Tabellställningen av Premier League visar att Manchester City och Wolves ligger 14 poäng och 7 platser ifrån varandra för tillfället. The Citizens kommer säkert att försöka ta alla tre poängen kommande lördag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Wolves är outsider i den här sammandrabbningen kommer Wolves definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Manchester City och Wolves kommer att sluta.

Skytteligan

Bernardo Silva har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Manchester City kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Wolves. 

Gästerna hoppas att Raul Jimenez fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 2 mål på de senaste sex matcherna.