Manchester United vs Liverpool bästa odds och matchtips

Titeljagande The Reds kommer fortsätta att försöka leverera bra resultat på på söndag. De välkomnar Manchester United som kommer att få svårt att hota Liverpool. Manchester United ligger på plats sex i Premier League med 14 poäng efter att ha spelat åtta matcher. Avståndet till The Reds är fyra poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats två i tabellen efter åtta omgångar. Liverpool har fått en bra start på sin säsong i Premier League och har alla möjligheter att fortsätta i det flytet när de möter The Red Devils.

Våra tips

Statistik och fakta för Manchester United vs Liverpool

  • Manchester United vann inte de senaste tre matcherna i rad;
  • Manchester United nätade i 17 av de senaste 19 matcher;
  • Manchester United släppte in i 15 av de senaste 17 matcher;
  • Manchester United släppte in de senaste nio matcherna i rad hemma.
  • Liverpool är obesegrade de senaste 18 matcherna i rad;
  • Liverpool är obesegrade de senaste elva matcherna i rad på bortaplan;
  • Liverpool har vunnit i sex av de senaste sju matcher på bortaplan;
  • Liverpool nätade i 19 av de senaste 21 matcher.

Form: Manchester United mot Liverpool

Manchester United hoppas på en nystart

Stämningen i Manchester United är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Manchester United har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Everton slutade oavgjort (1-1) vilket följdes upp med en 4-2-förlust mot Leicester. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Atalanta besegrades med 3-2.
 

Liverpool har hittat inspiration

The Reds hoppas att den goda formen håller i sig. Man är obesegrad i de senaste tre matcherna där man spelat lika mot Manchester City, sedan körde man fullständigt över Watford med hela 5-0 och senast med blev 3-2 mot Atletico Madrid i Champions League.
 

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från The Red Devils är det självklart att satsa på The Reds till odds 2.30.

Manchester United vs Liverpool Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann The Reds och tog därmed alla tre poäng efter matchresultatet 4-2. Manchester United går in i matchen mot Liverpool med 1-6-3 i bagaget från deras senaste tio matcher i Premier League. tre gånger i den senaste tio matcher mellan Manchester United och Liverpool blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet fem gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen fyra poäng. Även om Manchester United inte kommer att ha en möjlighet att komma över Liverpool i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Liverpool, som nu ligger på andraplats med 18 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja superstjärnan Cristiano Ronaldo. Han har gjort tre mål på de senaste sex matcherna för The Red Devils. 

The Reds kommer att hoppas att Mohamed Salah hittar nätet igen. Han står på åtta mål på de senaste sex matcherna och har gjort minst ett mål varje match den senaste tiden.