Newcastle Utd vs Wolves: Bästa oddsen och matchtipsen

Newcastle Utd drar fördel av hemmaplan när Wolves gästar i Premier League på fredag. På plats 15 i Premier League ligger just nu Newcastle Utd som samlat ihop 31 poäng på 30 spelade matcher. Med 49 poäng befinner sig Wolves på plats åtta i tabellen efter 30 omgångar. Newcastle Utd är omskakade efter flera raka förluster i Premier League. Deras kommande möte mot Wolves ger dem dock en möjlighet att återvända till vinnarspåret.

Våra tips

Statistik och fakta för Newcastle Utd vs Wolves i Premier League

 • Newcastle har släppt in i 14 av de senaste 16 hemmamatcherna
 • Newcastle har inte förlorat 9 av 11 av deras senaste matcher
 • Newcastle har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Newcastle har vunnit de senaste 3 hemmamatcherna i rad
 • I 3 av de senaste 4 hemmamatcherna Newcastle har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Wolves har gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna
 • I de senaste 13 matcherna i rad Newcastle har spelat mot Wolves har båda lagen gjort mål
 • Newcastle har släppt in i de senaste 13 matcherna mot Wolves i rad
 • Newcastle har gjort mål i de senaste 13 matcherna mot Wolves i rad
 • I 11 av de senaste 13 av Newcastles matcher mot Wolves var antalet mål under 3.5
 • Newcastle har inte vunnit de senaste 8 matcherna mot Wolves i rad

Form: Newcastle Utd mot Wolves

Newcastle Utd är inne i en tuff period

Newcastle har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 1-0 mot Chelsea, innan Everton besegrade dem med 1-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Tottenham tog hem en seger med 5-1.

Wolves njuter av en stabil insats.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Wolves som hållit sin nivå. Wolves är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Everton med 0-1. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 2-3 mot Leeds, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 2-1-vinst mot Aston Villa.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Newcastle Utd vs Wolves Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Wolves och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Newcastle Utd går in i matchen mot Wolves med 2-6-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 5 gånger i de senaste 10 matcher mellan Newcastle Utd och Wolves. Båda lagen gör mål gav utdelning i samtliga av de tio senaste matcherna

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 18 poäng. Även om Newcastle Utd inte kommer att ha en möjlighet att komma över Wolves i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Wolves, som nu ligger på åtta med 49 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på fredag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Jonny är Wolverhamptons toppskytt de senaste sex matcherna efter att ha gjort två mål.

I hemmalaget gäller Fabian Schär, oväntat nog, som spelaren att hålla koll på. Han har också gjort två mål på sex matcher.