Norrby vs Akropolis IF bästa odds och match tips

Norrby verkar vara på en riktigt bra plats innan de tar emot Akropolis IF i omgång 17 av Superettan. De kommer att bli besvikna över att inte ta alla tre poängen i denna nuvarande form. Rankad som nummer 3 i Superettan har Norrby samlat 30 poäng från 16 matcher. Med 17 poäng befinner Akropolis IF sig rankad som nummer 14 efter 16 matcher. Topplaget Norrby hoppas kunna orsaka mer elände mot det lågt placerade Akropolis IF kommande måndag.

Våra tips

Statistik och fakta för Norrby VS. Akropolis IF.

  • Norrby har vunnit de senaste 3 matcherna i rad hemma;
  • Norrby har vunnit i de senaste 4 av 5 matcher hemma;
  • Norrby nätade i de senaste 11 av 13 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Norrbys senaste 4 av 6 matcher.
  • Akropolis IF släppte in i de senaste 17 av 19 matcher;
  • Akropolis IF släppte in de senaste 9 matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Akropolis IFs senaste 2 av 4 matcher.

Form: Norrby mot Akropolis IF

Norrby fortsätter att plocka poäng.

Norrby hoppas fortsätta deras starka form med ytterligare ett bra resultat. I de tre senaste matcherna för Norrby slutade de 1-1 mot Falkenbergs FF och följt med 2-1 vinst mot Örgryte och slutligen, i den senaste matchen blev det 4-1 förlust mot AFC Eskilstuna.

Akropolis IF håller målet i sikte.

Resultaten har varit vad man väntat sig för Akropolis IF de senaste veckorna. Precis som förväntas av ett sådant lag. I de tre senaste matcherna för Akropolis IF tog de en 1-0 vinst mot Östers IF och sen blev det 3-2 vinst mot Västerås SK. Den senaste matchen var 3-0 förlust mot Helsingborg.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är Norrby det bästa valet här till odds 1.65.

Norrby VS. Akropolis IF Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra, kom Akropolis IF därifrån med 3 poäng och resultatet var 3-0. Norrby tar sig an Akropolis IF med 2-1-0 i bagaget från deras senaste matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 13 poäng. Även om Akropolis IF inte kommer att ha någon möjlighet att komma över Norrby i närtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Norrby, som nu är nummer 3 med 30 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. I alla fall kommer matchen kommande måndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Dijan Vukojevic. Han är toppskytt för Norrby, för närvarande på 9 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 6 av deras 6 senaste matcher.

Akropolis IF kommer att hoppas att Marcus Burman hittar nätet igen. Han står på 5 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.