Valencia vs Granada: Bästa oddsen och matchtipsen

Valencia drar fördel av hemmaplan när Granada gästar i La Liga kommande lördag. På plats nummer 9 i La Liga har Valencia spelat ihop 33 poäng efter 26 matcher. Med 25 poäng befinner sig Granada på plats 17 i tabellen med 26 spelade matcher. Valencia kommer till matchen med två raka segrar i ryggen vilket säkerligen stärkt deras moral. Det blir nog tufft för Granada.

Våra tips

Statistik och fakta för Valencia vs Granada i La Liga

 • Valencia har gjort mål i 29 av de senaste 31 hemmamatcherna
 • I 10 av de senaste 12 hemmamatcherna Valencia har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Valencia har inte förlorat 9 av 11 av deras senaste hemmamatcher
 • Valencia har släppt in i 6 av de senaste 8 matcherna
 • Granada har inte vunnit 15 av 17 av deras senaste bortamatcher
 • Granada har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Granada har förlorat 5 av 6 av deras senaste matcher
 • Granada har inte gjort mål i 4 av de senaste 5 matcherna
 • Valencia har gjort mål i de senaste 17 matcherna mot Granada i rad
 • Valencia har inte förlorat 16 av de 17 senaste matcherna mot Granada
 • I 7 av de senaste 8 matcherna Valencia har spelat mot Granada har båda lagen gjort mål
 • Valencia har vunnit 7 av de 8 senaste hemmamatcherna mot Granada
 • I 7 av de senaste 8 av Valencias hemmamatcher mot Granada var antalet mål under 3.5

Form: Valencia mot Granada

Valencia fortsätter trumma på

Valencia hoppas att den goda formen håller i sig. Valencia kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Barcelona fick de lämna matchen tomhänta efter en 4-1-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Mallorca med 1-0. De byggde på den positiva trenden genom en 1-0-seger mot Athletic Bilbao i sin senaste match.

Granada fångades av slumpen

Stämningen i Granada är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Granada har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 2-0 mot Real Sociedad och Villarreal. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 0-0 mot Cadiz vilket gav en poäng.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Granada är det självklart att satsa på Valencia till odds 1.86.

Valencia vs Granada Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Valencia & Granada spelades 21 augusti 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Valencia tar sig an Granada med 6-3-1 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga. I den föregående 10 matcher mellan Valencia och Granada kom över 2,5 mål upp 6 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 8 poäng. Även om Granada inte kommer att ha någon att ta sig förbi Valencia i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Valencia, som nu är nummer 9 med 33 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Goncalo Guedes är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Valencia kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Granada ställa hoppet till Luis Suarez att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.