Norwich vs Brighton bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Brighton förbereder sig för att möta Norwich i Premier League. På plats 20 i Premier League ligger just nu Norwich som samlat ihop en enda poäng poäng efter sju spelade matcher. Med 14 poäng befinner sig The Seagulls på plats sex efter sju spelade matcher. Brighton har fått en bra start på sin säsong i Premier League och har alla möjligheter att fortsätta i det flytet när de möter Norwich.

Våra tips

Statistik och fakta för Norwich vs Brighton

  • Norwich vann inte de senaste 17 matcherna i rad;
  • Norwich har förlorat de senaste åtta matcherna i rad hemma;
  • Norwich har förlorat i 16 av de senaste 17 matcherna;
  • Norwich har förlorat i nio av de senaste tio matcher hemma.
  • Brighton är obesegrade de senaste fyra matcherna i rad;
  • Brighton är obesegrade de senaste tre matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Brightons senaste sex av åtta matcher;
  • Brighton nätade i fem av de senaste sju matcherna.

Form: Norwich mot Brighton

Norwich är desperata efter poäng

Stämningen i Norwich är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. I de tre senaste matcherna för Norwich gick det så här: den första förlorade 3-0 mot Liverpool och sen blev det en 2-0 förlust mot Everton. Den senaste matchen blev en 0-0 mot Burnley.

Brighton är inne i en bra period

Brighton hoppas att den goda formen håller i sig. De tre senaste matcherna för Brighton tog en 2-0 vinst mot Swansea följt av en 1-1 mot Crystal Palace och slutligen, i den senaste matchen, blev det en 0-0 mot storlaget Arsenal.

Med dessa resultat och de katastrofala prestationerna från Norwich är det självklart att satsa på Brighton till odds 1.96.

Norwich vs Brighton Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Norwich och Brighton var en jämn tillställning där Brighton lyckades hitta en liten 1-0-seger. Norwich går in i matchen mot Brighton med 0-0-2 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 13 poäng. Även om Norwich inte kommer att ha en möjlighet att komma över Brighton i ligatiteln någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Brighton, som nu ligger på sex med 14 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa klättra i tabellen och kan vid en vinst ta sig hela vägen till förstaplats, om de andra lagen skulle förlora. Hur som helst finns det många intressanta spel att lägg här.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Teemu Pukki. Han är toppskytt för Norwich, för närvarande på två mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i två av de senaste sex matcherna. Dock har han har tre matchers måltorka.

Brighton kommer att hoppas att Neal Maupay hittar nätet igen. Han står på fyra mål för säsoingen och har nätat i tre av de senaste sex matcherna.