Norwich vs Burnley: Bästa oddsen och matchtipsen

Norwich välkomnar Burnley för en match i Premier League på Carrow Road kommande söndag. Norwich är placerade på plats 20 i Premier League med 18 poäng efter 30 spelade omgångar. Burnley ligger på plats 18 i tabellen med 24 poäng efter 30 spelade matcher. 5 förluster på de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Norwich. Det är bra timing att vända på trenden när Burnley kommer på besök eftersom de slåss i samma regioner i tabellen.

Våra tips

Statistik och fakta för Norwich vs Burnley i Premier League

 • Norwich har förlorat de senaste 7 matcherna i rad
 • Norwich har inte vunnit de senaste 8 matcherna i rad
 • I de senaste 4 matcherna i rad Norwich har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Norwich har släppt in i 13 av de senaste 15 hemmamatcherna
 • Norwich har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Burnley har inte vunnit 16 av 18 av deras senaste matcher
 • Burnley har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • Burnley har inte gjort mål i de senaste 3 matcherna i rad
 • Burnley har inte förlorat 3 av 4 av deras senaste bortamatcher
 • I de senaste 3 av Norwichs matcher mot Burnley var antalet mål under 2.5
 • I de senaste 3 av Norwichs matcher mot Burnley var antalet mål under 3.5
 • Norwich har inte vunnit de senaste 3 matcherna mot Burnley i rad
 • Norwich har inte gjort mål i de senaste 3 matcherna mot Burnley i rad

Form: Norwich mot Burnley

Norwich har stora problem

Stämningen i Norwich är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Norwich har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 3-1 mot Chelsea och 2-1 mot Leeds. I sin senaste match fick de med sig en poäng efter 0-0 mot Brighton.

Burnley har problem att hitta bra resultat

Burnley hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Burnley har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Brentford i en match som slutade 2-0. Manchester City blev också för svåra och tog hem vinsten med 0-2, innan Burnley lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 3-2 mot Everton

Norwich vs Burnley Matchhistorik

När lagen senast möttes in en match i Premier League kammade båda lagen hem en poäng vardera efter slutresultatet 0-0. Norwich går in i matchen mot Burnley med 0-1-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen sex poäng. Även om Norwich inte kommer att ha en möjlighet att komma över Burnley i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Burnley, som nu ligger på 18 med 24 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Jay Rodriguez när man letar efter en målskytt. Han har hittat målet en gång de senaste sex matcherna för sitt lag Burnley.

Med två mål på de sex senaste matcherna för Norwich är Teemu Pukki spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.