Norwich vs Chelsea: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när Chelsea förbereder sig för att möta Norwich i Premier League. Med 17 poäng efter 27 spelade matcher ligger Norwich på plats 20 i Premier League. Chelsea försöker dock komma ikapp, och har just nu 53 poäng från 26 spelade matcher vilket placerar dem på plats 3 i tabellen inför deras kommande möte. Norwich är omskakade efter flera raka förluster i Premier League. Deras kommande möte mot Chelsea ger dem dock en möjlighet att återvända till vinnarspåret.

Våra tips

Statistik och fakta för Norwich vs Chelsea i Premier League

 • Norwich har inte vunnit 12 av 14 av deras senaste hemmamatcher
 • Norwich har förlorat de senaste 5 matcherna i rad
 • Norwich har släppt in i 12 av de senaste 14 hemmamatcherna
 • Norwich har gjort mål i 7 av de senaste 9 matcherna
 • I 3 av de senaste 4 hemmamatcherna Norwich har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Chelsea har gjort mål i 33 av de senaste 35 matcherna
 • Chelsea har inte förlorat 20 av 22 av deras senaste matcher
 • Chelsea har vunnit 8 av 9 av deras senaste matcher
 • Norwich har inte vunnit de senaste 13 matcherna mot Chelsea i rad
 • Norwich har förlorat 11 av de 13 senaste matcherna mot Chelsea
 • Norwich har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna mot Chelsea
 • I de senaste 3 hemmamatcherna i rad Norwich har spelat mot Chelsea har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 3 av Norwichs hemmamatcher mot Chelsea var antalet mål över 2.5

Form: Norwich mot Chelsea

Norwich har stora problem

Resultaten har varit katastrofala för Norwich på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match. Norwich har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-0 mot Southampton, innan Liverpool besegrade dem med 2-1. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Brentford tog hem en seger med 3-1.

Chelsea huvudfokus

Chelsea hoppas att den goda formen håller i sig. Chelsea ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter ett riktigt bra resultat de senaste tre matcherna då man samlade på sig sju poäng. De spelade först lika med (0-0) mot Liverpool, innan de besegrade Luton med 2-3 och sedan Burnley med 0-4.

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för Norwich här. Att välja Chelsea till odds 1.31 är en självklarhet i den form de uppvisar.

Norwich vs Chelsea Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Chelsea och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 7-0. Norwich tar sig an Chelsea med 0-2-8 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 5 gånger i de senaste 10 matcher mellan Norwich och Chelsea. Båda lagen gör mål gav utdelning 4 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Norwich och Chelsea för närvarande i 36 poäng och 17 placeringar. Chelsea kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Norwich på torsdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Norwich är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Norwich och Chelsea kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Teemu Pukki. Han är toppskytt för Norwich, för närvarande på 7 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Chelsea kommer att hoppas att Kai Havertz hittar nätet igen. Han har gjort 5 mål på de senaste 6 matcherna.