Norwich vs Everton bästa odds och matchtips

Norwich tar sig an Everton för en spännande match i Premier League kommande lördag på Carrow Road. Med 10 poäng efter 20 spelade matcher ligger Norwich på plats 20 i Premier League. Everton försöker dock komma ikapp, och har just nu 19 poäng från 18 spelade matcher vilket placerar dem på plats 15 i tabellen inför deras kommande möte. Det är tuffa tider för både Norwich och Everton i Premier League. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Norwich vs Everton i Premier League

 • Norwich har förlorat 6 av 7 av deras senaste matcher
 • Norwich har inte vunnit 8 av 9 av deras senaste matcher
 • Norwich har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Norwich har inte gjort mål i 6 av de senaste 7 matcherna
 • I de senaste 6 matcherna i rad Everton har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Everton har släppt in i 15 av de senaste 17 matcherna
 • Everton har inte vunnit 11 av 13 av deras senaste matcher
 • Everton har gjort mål i de senaste 6 matcherna i rad
 • I 10 av de senaste 12 av Norwichs matcher mot Everton var antalet mål under 3.5
 • Norwich har inte vunnit 11 av de 13 senaste matcherna mot Everton
 • Norwich har släppt in i 12 av de senaste 13 matcherna mot Everton
 • I 5 av de senaste 6 hemmamatcherna Norwich har spelat mot Everton har båda lagen gjort mål
 • I 5 av de senaste 6 av Norwichs matcher mot Everton var antalet mål under 2.5

Form: Norwich mot Everton

Norwich kommer äntligen ur sin dåliga svit.

Norwich hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Norwich har varit lite ojämna den senaste tiden. De förlorade först mot Crystal Palace med 3-0 innan de vann med 1-0 mot Charlton. Tyvärr hamnade de åter i blåsväder när de förlorade med 2-0 mot West Ham.

Everton har problem att hitta bra resultat

Stämningen i The Toffees är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Det har varit blandade resultat för Everton den senaste tiden. Man har lyckats kamma hem ett oavgjort resultat mot Chelsea, som följdes upp med en förlust mot Brighton. Senast blev det seger mot Hull.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. The Toffees är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.05.

Norwich vs Everton Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann The Toffees och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0. Norwich går in i matchen mot Everton med 2-4-4 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Premier League. I den föregående 10 matcher mellan Norwich och Everton kom över 2,5 mål upp 4 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Norwich och Everton för närvarande i 9 poäng och 5 placeringar. Everton kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Norwich kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Norwich är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Norwich och Everton kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Teemu Pukki. Han är toppskytt för Norwich, för närvarande på 5 mål under hela säsongen. 

The Toffees kommer att hoppas att Demarai Gray hittar nätet igen. Han står på 5 mål den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.