Norwich vs Manchester United bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när The Red Devils förbereder sig för att möta Norwich i Premier League. Som nummer 20 har Norwich lyckats skrapa ihop 10 poäng efter 15 spelade matcher. Med 24 poäng har Manchester United efter 15 matcher placerat sig på plats plats 6 i Premier League. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Norwich. De skulle dock kunna skrälla mot The Red Devils.

Våra tips

Statistik och fakta för Norwich vs Manchester United i Premier League

  • Norwich vann inte de senaste 3 matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Norwichs senaste 5 av 7 matcher;
  • Norwich släppte in i 6 av de senaste 8 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Norwichs senaste 2 av 4 matcher.
  • Manchester United är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad;
  • Manchester United släppte in i 10 av de senaste 12 matcher;
  • Manchester United nätade de senaste 9 matcherna i rad på bortaplan;
  • Manchester United nätade i 7 av de senaste 9 matcher.

Form: Norwich mot Manchester United

Norwich letar efter mer

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Norwich som hållit sin nivå. Det ser inte speciellt lovande ut just nu för Norwich som bara lyckats plocka två poäng i de senaste tre matcherna. Först spelade de oavgjort efter resultatet 0-0 mot Wolves, vilket senare följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat. Denna slutade matchen slutade 1-1 mot Newcastle, innan det blev ett riktigt nederlag med en 3-0 förlust mot Tottenham.

Svårslagna Manchester United

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Manchester United som hållit sin nivå. Man hade en fin obesegrad svit som tyvärr bröts av Tottenham senast då man förlorade med 3-0. Innan dess spelade man lika mot Newcastle och Wolves.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Manchester United är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.48.

Norwich vs Manchester United Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Manchester United med sig 3 poäng därifrån i en 4-0 seger. Norwich har vunnit 20%, medan Manchester United har vunnit 80% av deras senaste möten i Premier League vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 2-0-8. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 6 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Norwich och Manchester United. Båda lagen gör mål gav utdelning 3 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Premier League

Som framgår av Premier League-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 14 poäng. Även om Norwich inte kommer att ha en möjlighet att komma över Manchester United i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Manchester United, som nu ligger på 6 med 24 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Cristiano Ronaldo när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Manchester United. Hans säsongssaldo är 6 mål just nu. 

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för Norwich är Teemu Pukki spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.