Norwich vs Southampton bästa odds och matchtips

Norwich tar sig an Southampton för en spännande match i Premier League kommande lördag på Carrow Road. Efter elva spelade matcher är Norwich rankade som nummer 20 i Premier League med fem poäng. Det ger en skillnad på nio poäng till Southampton, som ligger på plats 13 i tabellen med 14 poäng. Tre förluster i de senaste sex matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Norwich. De skulle dock kunna skrälla mot Southampton.

Våra tips

Statistik och fakta för Norwich vs Southampton i Premier League

  • Norwich vann inte de senaste tio matcherna i rad hemma;
  • Norwich har förlorat i nio av de senaste tio matcher hemma;
  • Norwich släppte in i 19 av de senaste 21 matcher;
  • Norwich gjorde inte mål i fyra av de senaste sex matcherna.
  • Southampton är obesegrade de senaste fyra matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Southamptons senaste sex av åtta matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 2.5 i Southamptons senaste sex av åtta matcher;
  • Southampton nätade i fem av de senaste sju matcherna.

Form: Norwich mot Southampton

Norwich flyter med

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Norwich de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Norwich har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Chelsea i en match som slutade 7-0. Leeds blev också för svåra och tog hem vinsten med 2-1, innan Norwich lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 2-1 mot Brentford.
 

The Saints kan verkligen bygga vidare på den senaste vinsten

Southampton hoppas att den goda formen håller i sig. Man är obesegrade i de senaste fem matcherna och har den senaste tiden spelat lika mot ligaledarna Chelsea, och sedan besegrat Watford och Aston Villa med 1-0.
 

Eftersom The Saints både är oddsmakarnas favorit till odds 2.00 och har starkare prestationer på sistone än vad Norwich har visat upp, verkar Southampton vara det naturliga valet.

Norwich vs Southampton Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Southampton och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-0. Norwich tar sig an Southampton med 3-2-5 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. Sex gånger i den senaste tio matcherna mellan Norwich och Southampton blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Norwich och Southampton för närvarande i nio poäng och sju placeringar. The Saints kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Norwich på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Norwich är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Norwich och Southampton kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Teemu Pukki. Han är toppskytt för Norwich, för närvarande på tre mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i en av deras sex senaste matcher. 

Southampton kommer att hoppas att James Ward-Prowse hittar nätet igen. Han står på två mål den här säsongen och gjorde mål i en  av deras sex senaste matcher. Vidare har även Adam Armstrong, Armando Broja och Che Adams nätat två gånger den senaste tiden.