Wolves vs West Ham bästa odds och matchtips

Wolves tar sig an West Ham för en spännande match i Premier League på lördag på Molineux Stadium. Wolves ligger på plats åtta i Premier League med 16 poäng efter att ha spelat elva matcher. Avståndet till The Irons är sju poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats tre i tabellen efter elva omgångar. 

Våra tips

Statistik och fakta för Wolves vs West Ham i Premier League.

  • Wolves släppte in i 15 av de senaste 17 matcher;
  • Wolves nätade i sex av de senaste åtta matcherna;
  • Wolves släppte in de senaste åtta matcherna i rad hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Wolves senaste två av fyra matcher.
  • West Ham har vunnit de senaste fyra matcherna i rad;
  • West Ham har vunnit de senaste tre matcherna i rad på bortaplan;
  • West Ham är obesegrade de senaste åtta matcherna i rad på bortaplan;
  • West Ham har vunnit i fem av de senaste sex matcher.

Form: Wolves mot West Ham

Wolves fortsätter att plocka poäng

Wolves hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Wolves har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 1-1-match mot Leeds, sen plockades tre viktiga poäng i en 2-1 vinst mot Everton. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 2-0förlust mot Crystal Palace i den senaste matchen.

West Ham krigar på i toppen

West Ham hoppas att den goda formen håller i sig. Man är obesegrad den senaste tiden då man tagit en 4-1 vinst mot Aston Villa, följt av ett oavgjort resultat mot Genk i Europa League. Senast blev det en toppvinst med 3-2 mot Liverpool.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. West Ham är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.45.

Wolves vs West Ham Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann West Ham och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-2. Wolves tar sig an West Ham med 5-1-4 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League. I de föregående tio matcherna mellan Wolves och West Ham kom över 2,5 mål upp fyra gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val tre gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Wolves och West Ham för närvarande i sju poäng och fem placeringar. The Irons kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Wolves på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Wolves är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Wolves och West Ham kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Hee-Chan Hwang. Han är toppskytt för Wolves, för närvarande på fyra mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i tre av deras sex senaste matcher. 

West Ham kommer att hoppas att Michail Antonio hittar nätet igen. Han står på sex mål den här säsongen och gjorde mål i en av deras sex senaste matcher. Said Benrahma och Jarrod Bowen har gjort tre mål vardera den senaste tiden.