Norwich vs Wolves bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Wolves förbereder sig för att möta Norwich i Premier League. Efter 12 spelade matcher är Norwich rankade som nummer 19 i Premier League med 8 poäng. Det ger en skillnad på 11 poäng till Wolves, som ligger på plats 6 i tabellen med 19 poäng. Eftersom Norwich går in i matchen som underdogs kommer de att vara väldigt sugna att skrälla och ta poäng mot Wolves.

Våra tips

Statistik och fakta för Norwich vs Wolves i Premier League

  • Norwich släppte in i 20 av de senaste 22 matcherna;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Norwichs senaste 4 av 6 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Norwichs senaste 4 matcher i rad.
  • Wolves nätade i 7 av de senaste 9 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Wolves senaste 3 av 5 matcher;
  • Wolves släppte in i 6 av de senaste 8 matcher;
  • Båda lagen gjorde mål i Wolves senaste 4 av 6 matcher.

Form: Norwich mot Wolves

Norwich fortsätter att plocka poäng

Norwich hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Norwich kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Leeds fick de lämna matchen tomhänta efter en 2-1-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Brentford med 2-1. De byggde på den positiva trenden genom en 2-1-seger mot Southampton i sin senaste match.

Wolves fortsätter att plocka poäng.

Wolves hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Man har plockat många poäng den senaste tiden och klättrat i tabellen. I de senaste tre matcherna har man besegrat Everton och West Ham. Där emellan åkte man dock på en förlust mot Crystal Palace.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Wolves är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.20.

Norwich vs Wolves Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 23 februari 2020, och Wolves gick därifrån med en 3-0 seger. Norwich tar sig an Wolves med 1-1-2 i bagaget från deras senaste matcher i Premier League.

Tabellställningar i Premier League

Om man tittar på den nuvarande Premier League-ställningen så skiljer Norwich och Wolves för närvarande i 11 poäng och 13 placeringar. Wolves kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Norwich på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Norwich är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Norwich och Wolves kommer att sluta.

Skytteligan

Teemu Pukki är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Norwich kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. 

Samtidigt kommer Wolves ställa hoppet till Hee-Chan Hwang att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.