Örebro vs Jönköping S.: Bästa oddsen och matchtipsen

Örebro drar fördel av hemmaplan när Jönköping S. gästar i Superettan kommande tisdag. Örebro gick från sin premiärmatch för säsongen utan poäng, helt klart nu med ambitionen att komma igen. Jönköping S. startade säsongen på sämsta sätt och hoppas att komma igen redan i nästa match.

Våra tips

Statistik och fakta för Örebro vs Jönköping S. i Superettan

  • Örebro har inte vunnit de senaste 17 matcherna i rad
  • Örebro har förlorat de senaste 7 hemmamatcherna i rad
  • Jönköping S. har släppt in i 22 av de senaste 24 bortamatcherna
  • Jönköping S. har inte vunnit 15 av sina senaste 17 matcher
  • I 5 av de senaste 6 matcherna Jönköping S. har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Jönköping S. har gjort mål i 5 av de senaste 6 matcherna
  • I 3 av de senaste 4 av Örebros matcher mot Jönköping S. var antalet mål över 3.5
  • I 3 av de senaste 4 av Örebros matcher mot Jönköping S. var antalet mål över 2.5
  • Örebro har släppt in i de senaste 3 matcherna mot Jönköping S. i rad
  • Örebro har inte förlorat 3 av de 4 senaste matcherna mot Jönköping S.

Form: Örebro mot Jönköping S.

Örebro hade en övertygande start

Örebro hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Den dåliga trenden från försäsongen fortsatte tyvärr i premiären där man förlorade med 3-0 mot Brage borta. Nu hoppas man kunna vända på turen på hemmaplan.

Jönköping S. sjunker till en ny låg nivå.

Resultaten har varit under all kritik för Jönköping S. på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. En positiv aspekt från öppningsmatchen är att målskyttet verkar fungera, då de förlorade med 3-2.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är Örebro det bästa valet här till odds 1.96.

Örebro vs Jönköping S. Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Örebro med sig 3 poäng därifrån i en 3-1-seger. Örebro tar sig an Jönköping S. med 2-1-1 i bagaget från deras senaste matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Enligt Superettan tabellen har båda lagen fått lika många poäng hittills. Därför kommer denna omgångs 2 match säkerligen att ha en inverkan på båda lagen eftersom de kan gå före med tre poäng från varandra. Det kommer säkert att bli spännande att se Örebro och Jönköping S. slåss om poängen i sin kommande match på tisdag.

Skytteligan

Jake Larsson är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Örebro kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Jönköping S. ställa hoppet till Marko Nikolic att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.