Örebro vs Varbergs BoIS FC bästa odds och match tips

Vi förväntar oss ännu en jämn match där båda lagen är redo att visa sina tänder i detta spännande möte i omgång 18 av Allsvenskan. Rankad på plats nummer 15 i Allsvenskan har Örebro samlat 13 poäng i 17 matcher. Å andra sidan, med 23 poäng är Varbergs BoIS FC sig som nummer 8 efter 17 matcher. Både Örebro och Varbergs BoIS FC kommer att vara mycket motiverade för att befästa sin position i toppen av tabellen.

Våra tips

Statistik och fakta för Örebro VS. Varbergs BoIS FC.

  • Örebro vann inte de senaste 4 matcherna i rad;
  • Örebro vann inte de senaste 5 matcherna i rad hemma;
  • Örebro är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad hemma;
  • Örebro släppte in i de senaste 17 av 19 matcher.
  • Varbergs BoIS FC har vunnit de senaste 3 matcherna i rad;
  • Varbergs BoIS FC är obesegrade de senaste 7 matcherna i rad;
  • Varbergs BoIS FC är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • Varbergs BoIS FC nätade i de senaste 15 av 17 matcher.

Form: Örebro mot Varbergs BoIS FC

Örebro hoppas hitta en bra form.

Örebro hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. I de tre senaste landskamperna för Örebro gick det så här: den första förlorade de 1-0 till Varbergs BoIS FC och sen blev det 1-1 mot Sirius. Den senaste matchen blev 2-0 förlust mot AIK.

Varbergs BoIS FC fortsätter glänsa.

Varbergs BoIS FC verkar ha hittat formen nu med ytterligare en vinst förra veckan. I de tre senaste landskamperna för Varbergs BoIS FC gick det så här: den första tog de en 1-0 vinst mot Örebro och sen blev det 2-1 vinst mot IFK Göteborg. Den senaste matchen blev 1-0 vinst mot Halmstads BK.

De två lagen matchas jämnt av bookmakers, men den nuvarande formen gör att Varbergs BoIS FC är vårt val för en seger. Vi får se, men vi också hoppas att båda lagen kommet att göra många mål.

Örebro VS. Varbergs BoIS FC Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lagen, kom Örebro därifrån med 3 poäng i en 1-0 seger. Örebro har vunnit 33% procent, medan Varbergs BoIS FC har vunnit 67% procent av deras senaste möten i Allsvenskan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 1-0-2.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som framgår av ställningen är skillnaden mellan de två lagen 10 poäng. Vi förväntar oss att hemmalaget kommer säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Varbergs BoIS FC, som nu ligger på 8 med 23 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande måndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Dennis Collander. Han är toppskytt för Örebro, för närvarande på 2 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher. Det ser kanske inte så bra ut, men hans form kommer att forbättras med Örebros form.

Varbergs BoIS FC kommer att hoppas att Tashreeq Matthews hittar nätet igen. Han står på 4 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 1 av deras 6 senaste matcher.