Trelleborgs FF vs IK Brage bästa odds och match tips

Trelleborgs FF är starkt favorittippade att vinna kommande lördag mot IK Brage Superettan. I nuvarande form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet. Rankad på plats nummer 4 i Superettan har Trelleborgs FF samlat 32 poäng i 18 matcher. Med 21 poäng befinner IK Brage sig som nummer 9 efter 18 matcher. Topplaget Trelleborgs FF hoppas kunna orsaka mer elände mot det lågt placerade IK Brage kommande lördag.

Våra tips

Statistik och fakta för Trelleborgs FF VS. IK Brage.

  • Trelleborgs FF har vunnit de senaste 5 matcherna i rad hemma;
  • Trelleborgs FF har vunnit i de senaste 5 av 6 matcher hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Trelleborgs FFs senaste 8 av 10 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Trelleborgs FFs senaste 6 matcher i rad.
  • IK Brage vann inte de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • IK Brage nätade i de senaste 13 av 15 matcher;
  • IK Brage släppte in i de senaste 8 av 10 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i IK Brages senaste 4 av 6 matcher.

Form: Trelleborgs FF mot IK Brage

Trelleborgs FF fortsätter trumma på.

Trelleborgs FF hoppas att den goda formen håller i sig. I de tre senaste landskamperna för Trelleborgs FF gick det så här: den första tog de en 1-0 vinst mot GAIS och sen blev det 1-0 förlust mot Falkenbergs FF. Den senaste matchen blev 1-0 vinst mot Östers IF.

IK Brage flyter med.

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan vänta sig av IK Brage. I de tre senaste matcherna för IK Brage slutade de 3-3 mot Västerås SK de och följt med 2-1 förlust mot AFC Eskilstuna och slutligen, i den senaste matchen blev det 1-0 vinst mot Landskrona BoIS.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man tittar på de senaste prestationerna så är kanske Trelleborgs FF att vinna det bästa valet här till odds 1.65.

Trelleborgs FF VS. IK Brage Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra, kom IK Brage därifrån med 3 poäng och resultatet var 1-0. Trelleborgs FF har vunnit 11% procent, medan IK Brage har vunnit 44% procent av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 1-4-4. I den föregående 9 matcher mellan Trelleborgs FF och IK Brage kom över 2,5 mål upp 4 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 5 gånger i dessa 9 matcher.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 11 poäng. Även om IK Brage inte kommer att ha någon möjlighet att komma över Trelleborgs FF i närtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Trelleborgs FF, som nu är nummer 4 med 32 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. I alla fall kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Leonard Pllana när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 4 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag IK Brage. Hans säsongssaldo är 8 mål just nu.

Med 1 mål på de 6 senaste matcherna för Trelleborgs FF är Petar Petrovic spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.