Örgryte vs Landskrona BoIS bästa odds och matchtips

Både Örgryte och Landskrona BoIS som är bekvämt placerade i mitten av tabellen, kommer göra allt för att klättra uppåt när de möts i på lördag. Som nummer åtta har Örgryte lyckats skrapa ihop 34 poäng efter 27 spelade matcher. Med 41 poäng har Landskrona BoIS efter 27 matcher placerat sig på plats plats sex i Superettan. Örgryte går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i Superettan.

Våra tips

Statistik och fakta för Örgryte vs Landskrona BoIS

  • Örgryte är obesegrade de senaste fyra matcherna i rad;
  • Örgryte vann inte de senaste tre matcherna i rad hemma;
  • Örgryte är obesegrade de senaste tio matcherna i rad hemma;
  • Örgryte nätade i 15 av de senaste 17 matcherha.
  • Landskrona BoIS vann inte de senaste åtta matcherna i rad på bortaplan;
  • Landskrona har förlorat i sju av de senaste åtta matcherna på bortaplan;
  • Landskrona släppte in i 9 av de senaste 11 matcher;
  • Landskrona släppte in de senaste 8 matcherna i rad på bortaplan.

Form: Örgryte mot Landskrona BoIS

Örgryte njuter av en stabil insats

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Örgryte de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Örgryte kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 2-2 mot Trelleborgs FF. Efter det besegrade de Jönköping S. med 2-0, och fick sedan dela på poängen i mötet med Västerås SK som slutade 2-2.
 

Landskrona BoIS hoppas på en nystart

Landskrona BoIS tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Man har bara mäktat med en vinst den senaste tiden vilket kom mot Jönköping med 2-0. Efter det har man dock förlorat med 1-0 mot Akropolis och 4-1 mot Öster senast.
 

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är Örgryte det bästa valet här till odds 2.20.

Örgryte vs Landskrona BoIS Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Örgryte & Landskrona BoIS spelades 29 maj 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Örgryte tar sig an Landskrona BoIS med 3-5-2 i bagaget från deras senaste matcher i Superettan. I de senaste tio matcherna mellan Örgryte och Landskrona BoIS var över 2,5 mål ett vinnande spel fem gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos oddsmakarna sex gånger i dessa tio matcher.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen sju poäng. Även om Örgryte inte kommer att ha en möjlighet att komma över Landskrona BoIS i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Landskrona BoIS, som nu ligger på plats sex med 41 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Ajdin Zeljkovic. Han är toppskytt för Örgryte, för närvarande på 17 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i åtta gånger i deras sex senaste matcher. 

Landskrona BoIS kommer att hoppas att Kevin Jensen hittar nätet igen. Han står på sex mål den här säsongen och gjorde mål i en av deras sex senaste matcher.