Örgryte vs Norrby bästa odds och match tips

Örgryte möter Norrby på söndag i Superettan. Örgryte är placerad på plats nummer 11 i Superettan med 19 poäng efter 17 omgångar. Norrby ligger på plats nummer 4 i tabellen med 30 poäng efter 17 matcher.

Våra tips

Statistik och fakta för Örgryte VS. Norrby.

  • Örgryte vann inte de senaste 3 matcherna i rad;
  • Örgryte är obesegrade de senaste 5 matcherna i rad hemma;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Örgrytes senaste 3 av 5 matcher;
  • Örgryte nätade i de senaste 5 av 7 matcher.
  • Norrby nätade i de senaste 6 av 8 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Norrbys senaste 4 av 6 matcher;
  • Norrby släppte in i de senaste 5 av 7 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Norrbys senaste 2 av 4 matcher.

Form: Örgryte mot Norrby

Örgryte är inne i ett bra flow.

Det är svårt att sätta fingret på resultaten för Örgryte eftersom de har mer eller mindre hållit sin nivå. I de tre senaste matcherna för Örgryte förlorade 2-1 till Norrby de och följt med 1-1 mot IK Brage och slutligen, i den senaste matchen blev det 0-0 mot Östers IF.

Norrby har också några problem.

Det är svårt att sätta fingret på resultaten för Norrby eftersom de har mer eller mindre hållit sin nivå. I de tre senaste landskamperna för Norrby gick det så här: den första tog de en 2-1 vinst mot Örgryte och sen blev det 4-1 förlust mot AFC Eskilstuna. Den senaste matchen blev 1-0 förlust mot Akropolis IF.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Örgryte VS. Norrby Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lagen, kom Örgryte därifrån med 3 poäng i en 2-1 seger. Örgryte har vunnit 33% procent, medan Norrby har vunnit 44% procent av deras senaste möten i Superettan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 3-2-4. 5 gånger i den senaste 9 matcher mellan Örgryte och Norrby blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 6 gånger i dessa 9 matcher.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 11 poäng. Även om Örgryte inte kommer att ha en möjlighet att komma över Norrby i ligatiteln någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Norrby, som nu ligger på 4 med 30 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Dijan Vukojevic när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 6 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Norrby. Hans säsongssaldo är 9 mål just nu.

Ajdin Zeljkovic verkar som spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål för Örgryte.