Kalmar FF vs Elfsborg bästa odds och match tips

Både Kalmar FF och Elfsborg satsar på att befästa sin position I tabellen, när de drabbar samman i denna högt förväntade match kommande söndag. Som nummer 6 har Kalmar FF lyckat skrapa ihop 24 poäng från 16 matcher. Med 30 poäng är Elfsborg efter 16 möten placerad på plats nummer 4 i Allsvenskan.

Våra tips

Statistik och fakta för Kalmar FF VS. Elfsborg.

  • Kalmar FF är obesegrade de senaste 4 matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Kalmar FFs senaste 6 av 8 matcher;
  • Kalmar FF nätade i de senaste 8 av 10 matcher;
  • Kalmar FF släppte in i de senaste 8 av 10 matcher.
  • Elfsborg är obesegrade de senaste 8 matcherna i rad;
  • Elfsborg är obesegrade de senaste 3 matcherna i rad på bortaplan;
  • Elfsborg nätade i de senaste 19 av 21 matcher;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Elfsborgs senaste 4 av 6 matcher.

Form: Kalmar FF mot Elfsborg

Kalmar FF är inne i ett bra flow.

Resultaten har varit vad man väntat sig för Kalmar FF de senaste veckorna. Precis som förväntas av ett sådant lag. I de tre senaste landskamperna för Kalmar FF gick det så här: den första tog de en 2-1 vinst mot IFK Norrköping och sen blev det 1-1 mot Halmstads BK. Den senaste matchen blev 1-0 vinst mot Östersund.

Elfsborg fortsätter att plocka poäng.

Elfsborg hoppas att den goda formen håller i sig. I de tre senaste landskamperna för Elfsborg gick det så här: den första tog de en 3-0 vinst mot Degerfors och sen blev det 2-0 vinst mot Hammarby. Den senaste matchen blev 2-2 mot Hammarby.

Eftersom Elfsborg både är bookmakarnas favorit till odds 2.60 och har starkare prestationer på sistone än vad Kalmar FF har visat upp, verkar Elfsborg vara det naturliga valet.

Kalmar FF VS. Elfsborg Matchhistorik

Senast lagen möttes, gick det inte att hitta någon vinnare. De delade poängen i en 2-2 match som spelades 8 Maj 2021. Kalmar FF tar sig an Elfsborg med 1-5-4 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Allsvenskan. 7 gånger i den senaste 10 matcher mellan Kalmar FF och Elfsborg blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som framgår av Allsvenskan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 6 poäng. Även om Kalmar FF inte kommer att ha en möjlighet att komma över Elfsborg i ligatiteln någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Elfsborg, som nu ligger på 4 med 30 poäng, kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Deniz Hummet när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Elfsborg. Hans säsongssaldo är 5 mål just nu.

Med 1 mål i de 6 senaste matcherna för Kalmar FF är Oliver Berg spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.