Osasuna vs Levante: Bästa oddsen och matchtipsen

Osasuna välkomnar Levante för en match i La Liga på Estadio El Sadar kommande lördag. Osasuna är placerade på plats 11 i La Liga med 35 poäng efter 28 spelade omgångar. Levante ligger på plats 20 i tabellen med 19 poäng efter 28 spelade matcher. 3 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Osasuna. Det ska nog inte räcka för att knäcka dem.

Våra tips

Statistik och fakta för Osasuna vs Levante i La Liga

 

  • Levante har inte vunnit 14 av 16 av deras senaste bortamatcher
  • Levante har släppt in i 17 av de senaste 19 bortamatcherna
  • Levante har gjort mål i 9 av de senaste 11 bortamatcherna
  • Levante har förlorat 5 av 7 av deras senaste bortamatcher
  • I 3 av de senaste 4 matcherna Levante har spelat, har båda lagen gjort mål
  • I 12 av de senaste 14 av Osasunas matcher mot Levante var antalet mål under 3.5
  • I 9 av de senaste 11 av Osasunas matcher mot Levante var antalet mål under 2.5
  • Osasuna har gjort mål i 7 av de senaste 8 hemmamatcherna mot Levante
  • Osasuna har inte förlorat 6 av de 8 senaste hemmamatcherna mot Levante
  • Osasuna har inte vunnit 5 av de 7 senaste matcherna mot Levante

Form: Osasuna mot Levante

Osasuna njuter av en stabil insats

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Osasuna som hållit sin nivå. Det är nu eller aldrig som gäller för Osasuna, och just nu ser det mer ut som “aldrig”. Den dåliga trenden började med en 1-0-förlust i ett möte med Real Sociedad, men därefter lyckades man resa och slå Villarreal med 1-0. Den segern kunde man dock inte bygga vidare på utan åkte senaste på en 4-0-förlust mot Barcelona.

Levante hoppas på mer

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Levante som hållit sin nivå. Det har varit en händelserik tid för Levante de senaste tre matcherna som inleddes med att besegra Elche med 3-0. Nästa match blev en besvikelse efter en 3-1-förlust mot Athletic Bilbao. Deras senaste match, där man tog sig an Espanyol gav ett oavgjort resultat (1-1).

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Osasuna är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 2.00.

Osasuna vs Levante Matchhistorik

Senast lagen möttes fick vi inte se någon vinnare. Lagen delade nämligen poängen i en 0-0-match som spelades 5 december 2021. Osasuna går in i matchen mot Levante med 5-2-3 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. 2 gånger i den senaste 10 matcher mellan Osasuna och Levante blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Osasuna och Levante för närvarande i 16 poäng och 9 placeringar. Osasuna kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Levante på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Levante är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Osasuna och Levante kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Daniel Gomez när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Levante.

Med 1 mål på de 6 senaste matcherna för Osasuna är Kike spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.