Osasuna vs Sevilla bästa odds och matchtips

Osasuna välkomnar Sevilla för en match i La Liga på Estadio El Sadar på lördag. Osasuna ligger på plats 11 i La Liga med 28 poäng efter att ha spelat 22 matcher. Avståndet till Sevilla är 18 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 2 i tabellen efter 22 omgångar. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Osasuna. De skulle dock kunna skrälla mot Sevilla.

Våra tips

Statistik och fakta för Osasuna vs Sevilla i La Liga

  • Osasuna har släppt in i 8 av de senaste 10 hemmamatcherna
  • Osasuna har inte vunnit 5 av 6 av deras senaste hemmamatcher
  • Sevilla har gjort mål i 20 av de senaste 21 matcherna
  • Sevilla har inte förlorat 11 av 13 av deras senaste matcher
  • I de senaste 3 matcherna i rad Sevilla har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Osasuna har inte vunnit 21 av de 23 senaste matcherna mot Sevilla
  • Osasuna har släppt in i de senaste 12 matcherna mot Sevilla i rad
  • Osasuna har förlorat 10 av de 12 senaste matcherna mot Sevilla
  • I 10 av de senaste 12 av Osasunas hemmamatcher mot Sevilla var antalet mål under 3.5
  • I 4 av de senaste 5 hemmamatcherna Osasuna har spelat mot Sevilla har båda lagen gjort mål

Form: Osasuna mot Sevilla

Osasuna fortsätter att se bleka ut

Osasuna tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Osasuna är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Cadiz med 2-0. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 2-0 mot Celta Vigo, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 2-0-vinst mot Granada.

Sevilla fortsätter att plocka poäng

Sevilla hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Man har tagit två poäng på de tre senaste matcherna. Först förlorade man mot Real Betis och sedan spelade man lika mot Valencia (1-1) och Celta Vigo (2-2).

De två lagen matchas jämnt av bookmakers, men den nuvarande formen gör att Sevilla är vårt val för en seger.

Osasuna vs Sevilla Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Sevilla och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0. Osasuna går in i matchen mot Sevilla med 1-1-8 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. 6 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Osasuna och Sevilla blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 6 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 18 poäng. Även om Osasuna inte kommer att ha en möjlighet att komma över Sevilla i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Sevilla, som nu ligger på 2 med 46 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Rafa Mir när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 1 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Sevilla. Hans säsongssaldo är 6 mål just nu.

Med 1 mål på de 6 senaste matcherna för Osasuna är David Garcia spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.