Venezia vs SSC Napoli bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när SSC Napoli möter Venezia för en match i Serie A på söndag. Med 18 poäng efter 22 spelade matcher ligger Venezia på plats 17 i Serie A. SSC Napoli försöker dock komma ikapp, och har just nu 49 poäng från 23 spelade matcher vilket placerar dem på plats 2 i tabellen inför deras kommande möte. 4 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Venezia. De skulle dock kunna skrälla mot SSC Napoli.

Våra tips

Statistik och fakta för Venezia vs SSC Napoli i Serie A

  • Venezia har släppt in i de senaste 11 matcherna i rad
  • Venezia har inte vunnit 10 av 11 av deras senaste matcher
  • I 7 av de senaste 9 matcherna Venezia har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Venezia har förlorat 4 av 5 av deras senaste matcher
  • SSC Napoli har gjort mål i 25 av de senaste 26 bortamatcherna
  • SSC Napoli har inte förlorat 19 av 21 av deras senaste bortamatcher
  • SSC Napoli har vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher

 

Form: Venezia mot SSC Napoli

Venezia har stora problem

Venezia hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Venezia är bara en poäng ifrån att vara helt utan positiva resultat i sina senaste tre matcher. De förlorade med 2-0 mot Atalanta innan det blev oavgjort efter en (1-1)-match mot Empoli. Sedan hamnade man återigen i förlustkolumnen när Inter besegrade dem med 2-1.

SSC Napoli fortsätter vinna

SSC Napoli hoppas att den goda formen håller i sig. SSC Napoli ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter ett riktigt bra resultat de senaste tre matcherna då man samlade på sig sju poäng. De spelade först lika med (2-2) mot Fiorentina, innan de besegrade Bologna med 0-2 och sedan Salernitana med 4-1.

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för Venezia här. Att välja SSC Napoli till odds 1.52 är en självklarhet i den form de uppvisar.

Venezia vs SSC Napoli Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann SSC Napoli och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0. Venezia har vunnit 0%, medan SSC Napoli har vunnit 100% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 0-0-1.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 31 poäng. Även om Venezia inte kommer att ha en möjlighet att komma över SSC Napoli i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. SSC Napoli, som nu ligger på 2 med 49 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Dries Mertens när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 3 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag SSC Napoli. Hans säsongssaldo är 7 mål just nu.

Med 0 mål på de 6 senaste matcherna för Venezia är Mattia Aramu spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.