Östers IF vs Akropolis IF bästa odds och matchtips

När både Östers IF och Akropolis IF njuter av bekvämligheten i mitten av tabellen, kan det bädda för en spännande närkamp där båda lagen vill stärka sin position i tabellen på på undefined klockan 15:00 27:e november. Efter 29 spelade matcher är Östers IF rankade som nummer 6 i Superettan med 43 poäng. Det ger en skillnad på 8 poäng till Akropolis IF, som ligger på plats 13 i tabellen med 35 poäng. Akropolis IF siktar på att utöka ledningen mot Östers IF i Superettan, när paret möter varandra på lördag.

Våra tips

Statistik och fakta för Östers IF vs Akropolis IF i Superettan

  • Östers IF är obesegrade de senaste 11 matcherna i rad;
  • Östers IF har vunnit de senaste 4 matcherna i rad hemma;
  • Östers IF är obesegrade de senaste 10 matcherna i rad hemma;
  • Östers IF har vunnit i 4 av de senaste 5 matcher hemma.
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Akropolis IFs senaste 7 av 9 matcher.

Form: Östers IF mot Akropolis IF

Östers IF fortsätter att plocka poäng

Östers IF hoppas att den goda formen håller i sig. Östers IF ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 4-1 och 1-0 mot Landskrona BoIS respektive GAIS. Vinstsviten stoppades dock sedan av GIF Sundsvall, som fick med sig ett 1-1 resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.
 

Akropolis IF njuter av en stabil insats

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Akropolis IF som hållit sin nivå. Det har varit blandade resultat den senaste tiden med vinst mot Trelleborg, följt av en förlust mot Brage. Senast blev det oavgjort mot GAIS.
 

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är Östers IF det bästa valet här till odds 2.50.

Östers IF vs Akropolis IF Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Östers IF mot Akropolis IF var ett Superettan-möte så sent som 3 augusti 2021 och vi såg då Akropolis ta en 1-0 vinst. Östers IF går in i matchen mot Akropolis IF med 0-1-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Superettan.

Tabellställningar i Superettan

Som framgår av Superettan-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 8 poäng. Även om Akropolis IF inte kommer att ha någon att ta sig förbi Östers IF i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Östers IF, som nu är nummer 6 med 43 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Pontus Åsbrink n när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Akropolis IF.

Med 4 mål på de 6 senaste matcherna för Östers IF är Alex Thor Hauksson spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.