Östersund vs Djurgården bästa odds och match tips

Östersund vill försöka förbättra sin dålig form när de tar emot Djurgården i omgång 21 av Allsvenskan. Som nummer 16 har Östersund lyckats skrapa ihop 12 poäng efter 19 matcher. Med 38 poäng har Djurgården efter 19 möten placerat sig på plats nummer 2 i Allsvenskan. Det är toppen mot botten och Djurgården bör visa sig vara för starka för Östersund.

Våra tips

Statistik och fakta för Östersund VS. Djurgården.

  • Östersund har förlorat i 5 av de senaste 6 matcher;
  • Östersund släppte in i 16 av de senaste 18 matcher;
  • Östersund släppte in de senaste 11 matcherna i rad;
  • Totalt antal mål var ÖVER 2.5 i Östersunds senaste 4 av 6 matcher.
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Djurgårdens senaste 4 av 6 matcher;
  • Djurgården nätade i 7 av de senaste 9 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Djurgårdens senaste 5 på bortaplan matcher i rad;
  • Djurgården släppte in i 5 av de senaste 7 matcher.

Form: Östersund mot Djurgården

Östersund har problem att hitta bra resultat.

Östersund går in i matchen med dåliga resultat bakom sig. I de tre senaste matcherna för Östersund förlorade 3-0 till IFK Norrköping och sen blev det 1-0 förlust mot Sirius. Den senaste matchen var 3-1 vinst mot Elfsborg.

Djurgården flyter med.

Det är svårt att sätta fingret på resultaten för Djurgården eftersom de har mer eller mindre hållit sin nivå. I de tre senaste matcherna för Djurgården förlorade de 1-0 till Sirius och följt med 4-1 vinst mot Hammarby och slutligen, i den senaste matchen blev det 1-1 mot Malmö FF.

Eftersom Djurgården både är bookmakarnas favorit till odds 1.52 och har starkare prestationer på sistone än vad Östersund har visat upp, verkar Djurgården vara det naturliga valet.

Östersund VS. Djurgården Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Östersund mot Djurgården var ett Allsvenskan möte så sent som 12 Maj 2021 och vi såg Östersund i en 2-0 seger. Östersund tar sig an Djurgården med 3-2-5 från deras senaste 10 matcher i Allsvenskan. 4 gånger i den senaste 10 matcher mellan Östersund och Djurgården blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 4 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Som framgår av Allsvenskan-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 26 poäng. Även om Östersund inte kommer att ha en möjlighet att komma över Djurgården någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Djurgården som nu ligger på plats nummer 2 med 38 poäng kommer att göra sitt bästa för att studsa längre bort från sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Edward Chilufya när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 4 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Djurgården. Hans säsongssaldo är 4 mål just nu.

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för Östersund är Blair Turgott spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.