Slovenien vs Danmark: Bästa oddsen och matchtipsen

Slovenien vs Danmark Statistik

  • Slovenien har inte förlorat 17 av sina senaste 19 matcher
  • Slovenien har gjort mål i 17 av de senaste 18 matcherna
  • Slovenien har vunnit 7 av sina senaste 9 matcher
  • I 6 av Sloveniens senaste 7 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Slovenien har vann 5 i de senaste 7 matcherna och totalt antal mål var under 3.5
  • I 9 av Danmarks senaste 11 matcher i EM var antalet av mål över 2.5
  • Danmark har inte förlorat 9 av sina senaste 10 matcher
  • I 6 av de senaste 8 matcherna Danmark har spelat i EM, har båda lagen gjort mål
  • I 8 av Danmarks senaste 10 matcher var antalet av mål under 3.5
  • Danmark har gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna

Slovenien vs Danmark H2H

Senast lagen mötte varandra gick Danmark av planen som 2-1-segrare. Ingen tvekan om att de planerar göra en liknande bedrift på söndag. Att välja en vinnare baserat på H2H är lite av ett lotteri, men spelaren med ett skarpt öga för skrällar kan ta ett skott här. Slovenien tog noll wins i sina senaste fyra matcher mot Danmark. De sistnämnda lyckades ta tre vinster i dessa fyra möten mot den kommande motståndaren. Spelbolagens högsta odds för ett oavgjort resultat ligger på 3.50.

Båda lagen gjorde mål tre gånger i de senaste fyra matcherna mellan Slovenien och Danmark.

Över 2.5 mål blev vinnare tre gånger av de senaste fyra matcherna mellan lagen. Slovenien gjorde ett snitt på 0.75 mål, medan Danmark snittade två mål. Båda lagen göra mål gick in tre gånger. Över 2.5 mål gjordes i sex av Slovenien’s senaste tio matcher i alla turneringar. De gjorde ett snitt på 1.9 mål under den här tiden. Det blev över 2.5 mål i sex av besökarnas tio senaste matcher den här säsongen. I snitt gjorde de mål 1.9 gånger i dessa matcher.

Slovenien vs Danmark Preview

Slovenien form

Slovenien vann fyra av sina senaste landskamper, där dom även kryssade en och förlorade noll. De gjorde 14 mål och släppte in fem stycken.

Danmark form

Danmark är i fantastisk form inför kommande matchen efter tre raka segrar. Faroe Islands slog man med 2-0, efter det fick Sweden känna på en 2-1-torsk. Norway var det senaste offret efter en 3-1-vinst för Danmark. Danmark tog stabila fyra segrar från de sex senaste landskamperna där man även kryssade en och förlorade tre. Man gjorde sex mål framåt och släppte in åtta.

Nuvarande tabellen i EM

Slovenien tog samtliga tre poäng åtta gånger i sina 10 senaste hemmamatcher i alla tävlingar, de kryssade två och åkte på noll förluster under den här perioden. Danmark vann fyra av sina 10 senaste bortamatcher, spelade oavgjort ett och förlorade fem. Målen flödar just nu för Slovenien på hemmaplan, och åt båda håll. Båda lagen hittade nät i sex av de 10 senaste matcherna här. I kontrast till sju gånger för Danmark i de 10 senaste på bortaplan.

Senaste lagnyheter

Det räcker att kolla på Adam Gnezda Cerin, när man ska leta efter en anfallare i god målform. Han nätade två gånger på slutet för Slovenien i EM, medan Pierre-Emile Hoejbjerg lyckades göra tre mål på de sex senaste för Danmark i samma liga. Ingen tvekan att båda är ute efter nya strutar här.