Premier League: Helgens bästa tips

Watford – Norwich City

Watford lyckades bryta förlustsviten på 7 raka mot Newcastle i helgen tack vare en kvittering av Jao Pedro i 88:e minuten. Nu vankas ännu ett ödesmöte mot Norwich på fredag – ett krislag som vägrar rulla över och dö.

Dean Smiths mannar reste sig ur askan genom att besegra Everton med 2-1 senast i vad som skulle visa sig bli Rafa Benitez sista match som Toffees-coach. Watford ligger endast 1 poäng före Norwich över relegeringsstrecket så fredagens möte på Vicarriage Road kan därför bli riktigt underhållande.

Norwich har det sämsta defensiva snittet i Premier League med 45 insläppta mål på 21 matcher, varav 12 matcher har sett Canaries släppa in fler än två mål.

En hemmaseger för jämna pengar lockar, men med tanke på hur mycket som står på spel för båda sidor väljer jag det säkrare alternativet och spelar på minst två mål av Watford.

Tips: Över 1.5 Watford-mål @1.91

Leeds – Newcastle

Newcastle föll i slutminuterna mot Watford i helgen och fick därför nöja sig med 1 poäng. Nu väntar en måstematch mot Leeds på lördag om man ska undvika nedflyttning och hålla Premier League-drömmarna vid liv.

Marcelo Bielsas mannar har varit olycksdrabbade denna säsong men såg ut att äntligen spela upp till sin fulla potential när man besegrade West Ham med 3-2 borta på London Stadium senast, en match där Jack Harrison stod för ett hatrick.

Leeds har fått vila hela veckan och kommer åtnjuta hemmaövertaget på lördag, dessutom borde triumfen mot West Ham ingjuta ett förnyat självförtroende. Yorkshireklubben ser äntligen ut att ha hittat formen och en hemmaseger för två gånger pengarna känns därför allt för generöst för att motstå.

Tips: Leeds @2.0