Premier League: Onsdagens bästa tips

Den italienska renässansen fortsätter

Leicester – Tottenham

Tottenham har genomgått något av en förvandling sedan Antonio Conte tog över i början av november. Londonklubben är obesegrade på åtta raka matcher och kan nu avancera upp till en fjärde plats med en seger mot Leicester ikväll.

Det har varit blandade skurar för Foxes denna säsong. Brendan Rodgers mannar ligger just nu på tionde plats i tabellen men har visat sig vara en formidabel motståndare hemma på King Power Stadium där man tidigare besegrat både Manchester United och Liverpool.

Det stora orosmomentet för Leicester ikväll är att man inte spelat en enda ligamatch sedan den 28:e december.

Tottenham har visat imponerande form med Conte vid rodret, därför är en bortaseger för mer än två gånger pengarna alldelles för generöst att inte nappa på.

Tips: Tottenham @2.3

Kane kan plåga ett rostigt försvar

Det har kanske inte varit den allra mest minnesvärda säsongen för Harry Kane så här långt, men den engelska landslagskaptenen vill defenitivt komma tillbaka i toppform inför VM i sommar.

Leicester spelar sin första ligamatch på tre veckor ikväll och strikern kommer bli det stora hotet för ett försvar som både kan vara rostigt och skadedrabbat.

Dessutom har Kane ett utmärkt facit mot Foxes: i 16 möten mot Leicester har Kane nätat 17 gånger och med Son Heung-Min borta ur startelvan är nummer 10 målskytten att spela på.

Tips: Harry Kane målskytt @2.13

United är favorittippade

Brentford – Manchester United

Ralf Ragnick har inte varit helt övertygande sedan han tog över som United-coach. I senaste mötet mot Aston Villa tappade man en 2-0 ledning genom att släppa in två mål i andra halvlek och fick istället nöja sig med 1 poäng.

United fortsätter underprestera men ska fortfarande vara de stora favoriterna mot ett Brentford ikväll som tappat rejält i fart sedan den där minnesvärda premiären mot Arsenal i somras.

Brentford har inte vunnit en enda ligamatch sedan slutet av november och har släppt in 6 mål i deras två senaste matcher.

Att spela på United känns alltid lite som ett wildcard – särskilt när Cristiano Ronaldo saknas – men jag lutar fortfarande mot bortalaget i en match som jag även tror kan producera mål.

Tips: Manchester United och över 2.5 mål @2.67