Rayo Vallecano vs Real Madrid: Bästa oddsen och matchtipsen

Ligaledarna Real Madrid kommer gå in för att öka sin ledning till Rayo Vallecano, när de möter varandra på Campo de Futbol de Vallecas on 18:30 26th February. Rayo Vallecano ligger på plats 11 i La Liga med 31 poäng efter att ha spelat 24 matcher. Avståndet till Real Madrid är 26 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 1 i tabellen efter 25 omgångar. Rayo Vallecano ligger tvåsiffrigt efter Real Madrid i tabellen, men att slå ligaledarna i La Liga är fortfarande mycket prestigefyllt.

Våra tips

Statistik och fakta för Rayo Vallecano vs Real Madrid i La Liga

 • Rayo Vallecano har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • Rayo Vallecano har släppt in i 6 av de senaste 7 matcherna
 • Rayo Vallecano har inte vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • Real Madrid har inte förlorat 23 av 25 av deras senaste matcher
 • Real Madrid har gjort mål i 7 av de senaste 9 matcherna
 • Real Madrid har inte vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Rayo Vallecano har förlorat 17 av de 19 senaste matcherna mot Real Madrid
 • Rayo Vallecano har inte vunnit 19 av de 21 senaste matcherna mot Real Madrid
 • Rayo Vallecano har släppt in i 18 av de senaste 19 matcherna mot Real Madrid
 • I de senaste 3 av Rayo Vallecanos matcher mot Real Madrid var antalet mål under 3.5
 • Rayo Vallecano har gjort mål i 4 av de senaste 5 matcherna mot Real Madrid

Form: Rayo Vallecano mot Real Madrid

Rayo Vallecano fortsätter på en väldigt dålig svit

Resultaten har varit katastrofala för Rayo Vallecano på senare tid. Därför är man desperata att vinna kommande match. Rayo Vallecano har haft det tufft på senaste tiden och de har inte lyckats ta en enda poäng i någon av de senaste tre matcherna. De förlorade först med 2-1 mot Real Betis, innan Osasuna besegrade dem med 3-0. Tredje förlusten i rad var ett faktum efter att även Elche tog hem en seger med 2-1.

Real Madrid flyter med

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Real Madrid som hållit sin nivå. Real Madrid har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Villarreal slutade oavgjort (0-0) vilket följdes upp med en 1-0-förlust mot PSG. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Deportivo Alaves besegrades med 3-0.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Rayo Vallecano är det självklart att satsa på Real Madrid till odds 1.73.

Rayo Vallecano vs Real Madrid Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Real Madrid och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Rayo Vallecano går in i matchen mot Real Madrid med 1-0-9 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. 6 gånger i den senaste 10 matcher mellan Rayo Vallecano och Real Madrid blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 26 poäng. Även om Rayo Vallecano inte kommer att ha en möjlighet att komma över Real Madrid i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Real Madrid, som nu ligger på 1 med 57 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen på lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Karim Benzema när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 1 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Real Madrid. Hans säsongssaldo är 18 mål just nu.

Med 1 mål på de 6 senaste matcherna för Rayo Vallecano är Alvaro Garcia spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.