Real Betis vs Osasuna: Bästa oddsen och matchtipsen

Övre halvan mot den undre när Real Betis förbereder sig för att möta Osasuna i La Liga. Som nummer 5 har Real Betis lyckats skrapa ihop 50 poäng efter 29 spelade matcher. Med 38 poäng har Osasuna efter 29 matcher placerat sig på plats plats 10 i La Liga. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Real Betis. Det bör dock inte stoppa dem mot Osasuna.

Våra tips

Statistik och fakta för Real Betis vs Osasuna i La Liga

 • Real Betis har inte vunnit 7 av 8 av deras senaste matcher
 • Real Betis har gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna
 • I 5 av de senaste 7 matcherna Real Betis har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Real Betis har inte förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • Osasuna har förlorat 5 av 7 av deras senaste bortamatcher
 • Osasuna har släppt in i 6 av de senaste 8 bortamatcherna
 • Osasuna har inte gjort mål i 5 av de senaste 7 bortamatcherna
 • I 16 av de senaste 17 av Real Betiss matcher mot Osasuna var antalet mål under 3.5
 • Real Betis har inte förlorat de senaste 7 matcherna mot Osasuna i rad
 • Real Betis har vunnit 6 av de 7 senaste matcherna mot Osasuna
 • Real Betis har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna mot Osasuna
 • Real Betis har släppt inte in i 5 av de senaste 6 matcherna mot Osasuna

Form: Real Betis mot Osasuna

Real Betis hoppas kunna utöka poängen

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Real Betis som hållit sin nivå. Real Betis ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 1-0 och 1-0 mot Athletic Bilbao respektive Eintracht. Vinstsviten stoppades dock sedan av Celta Vigo, som fick med sig ett 0-0-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Osasuna söker efter vinst

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Osasuna de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Osasuna är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Villarreal med 1-0. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 4-0 mot Barcelona, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 3-1-vinst mot Levante.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Real Betis är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.85.

Real Betis vs Osasuna Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 23 September 2021, och Real Betis gick därifrån med en 3-1 seger. Real Betis går in i matchen mot Osasuna med 7-1-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. I de föregående 10 matcher mellan Real Betis och Osasuna kom över 2,5 mål upp 6 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 5 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Real Betis och Osasuna för närvarande i tolv poäng och fem placeringar. Real Betis kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Osasuna på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Osasuna är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Real Betis och Osasuna kommer att sluta.

Skytteligan

Borja Iglesias är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Real Betis kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Osasuna ställa hoppet till Ezequiel Avila att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.