Valencia vs Cadiz: Bästa oddsen och matchtipsen

Valencia drar fördel av hemmaplan när Cadiz gästar i La Liga kommande söndag. På plats 9 i La Liga ligger just nu Valencia som samlat ihop 40 poäng efter deras 29 spelade matcher. Med 27 poäng befinner sig Cadiz på plats 17 efter 29 spelade matcher. Valencia går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i La Liga.

Våra tips

Statistik och fakta för Valencia vs Cadiz i La Liga

 • Valencia har gjort mål i 31 av de senaste 33 hemmamatcherna
 • I 8 av de senaste 10 hemmamatcherna Valencia har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Valencia har inte förlorat 11 av 13 av deras senaste hemmamatcher
 • Valencia har vunnit 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Valencia har släppt in i 8 av de senaste 10 hemmamatcherna
 • Cadiz har inte vunnit de senaste 4 bortamatcherna i rad
 • Cadiz har förlorat 3 av 4 av deras senaste bortamatcher
 • I de senaste 3 av Valencias matcher mot Cadiz var antalet mål under 3.5
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Valencia har spelat mot Cadiz har båda lagen gjort mål
 • Valencia har inte vunnit de senaste 3 matcherna mot Cadiz i rad
 • Valencia har inte förlorat 4 av de 5 senaste matcherna mot Cadiz
 • Valencia har gjort mål i 4 av de senaste 5 matcherna mot Cadiz

Form: Valencia mot Cadiz

Valencia är i mycket bra form

Valencia verkar ha hittat formen nu med ytterligare en vinst förra veckan. Valencia ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Granada med siffrorna 3-1. Därefter blev det oavgjort efter en (0-0)-match mot Getafe. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Elche med 1-0.

Cadiz fortsätter trumma på

Cadiz hoppas att den goda formen håller i sig. Cadiz är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Rayo Vallecano med 2-0. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 2-1 mot Atletico Madrid, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 1-0-vinst mot Villarreal.

Eftersom Valencia både är oddsmakarnas favorit till odds 1.91 och har starkare prestationer på sistone än vad Cadiz har visat upp, verkar Valencia vara det naturliga valet.

Valencia vs Cadiz Matchhistorik

När lagen senast möttes in en match i La Liga – 2 oktober 2021 – kammande båda lagen hem en poäng vardera efter slutresultatet 0-0. Valencia går in i matchen mot Cadiz med 2-2-1 i bagaget från deras senaste 5 matcher i La Liga. I den föregående 5 matcher mellan Valencia och Cadiz kom över 2,5 mål upp 2 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 3 gånger i dessa 5 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Valencia och Cadiz för närvarande i 13 poäng och åtta placeringar. Valencia kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Cadiz på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Cadiz är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Valencia och Cadiz kommer att sluta. Cadiz försöker undvika bottenstriden mellan Valencia har en god chans att befästa sin position i tabellen.

Skytteligan

Goncalo Guedes är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Valencia kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Cadiz ställa hoppet till Alvaro Negredo att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.