Real Betis vs Villarreal bästa odds och matchtips

Real Betis kommer att spela mot Villarreal i omgång 23 av La Liga vid Estadio Benito Villamarin kommande söndag. På plats 3 i La Liga ligger just nu Real Betis som samlat ihop 40 poäng efter deras 22 spelade matcher. Med 32 poäng befinner sig Villarreal på plats 7 efter 22 spelade matcher. Eftersom Real Betis går in i matchen som underdogs kommer de att vara väldigt sugna att skrälla och ta poäng mot Villarreal.

Våra tips

Statistik och fakta för Real Betis vs Villarreal i La Liga

 • Real Betis har gjort mål i 14 av de senaste 15 matcherna
 • Real Betis har inte förlorat 11 av 13 av deras senaste hemmamatcher
 • Real Betis har vunnit 7 av 9 av deras senaste hemmamatcher
 • Villarreal har släppt in i 11 av de senaste 12 bortamatcherna
 • Villarreal har gjort mål i 11 av de senaste 13 matcherna
 • I 4 av de senaste 5 bortamatcherna Villarreal har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Villarreal har inte vunnit 3 av 4 av deras senaste matcher
 • Real Betis har släppt in i de senaste 11 matcherna mot Villarreal i rad
 • I 13 av de senaste 15 av Real Betiss matcher mot Villarreal var antalet mål under 3.5
 • I 7 av de senaste 9 matcherna Real Betis har spelat mot Villarreal har båda lagen gjort mål
 • Real Betis har inte förlorat 7 av de 9 senaste hemmamatcherna mot Villarreal
 • Real Betis har gjort mål i 7 av de senaste 9 matcherna mot Villarreal

Form: Real Betis mot Villarreal

Svårslagna Real Betis

Real Betis fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Real Betis har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 4-0-vinst mot Deportivo Alaves. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Espanyol med 1-4 innan de i förra matchen besegrade Real Sociedad med 0-4.

Villarreal letar efter mer

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Villarreal eftersom de håller sin nivå. Villarreal har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Atletico Madrid slutade oavgjort (2-2) vilket följdes upp med en 1-0-förlust mot Elche. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Mallorca besegrades med 3-0.

Real Betis har visat upp starkare prestationer i de senaste matcherna och med fördelen av välkända omgivningar tror vi på en hemmaseger här. Spelbolagen tror dock på en jämn match med odds 2.45 för en hemmaseger medan odds för en bortaseger är 2.83.

Real Betis vs Villarreal Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Villarreal och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-0. Real Betis tar sig an Villarreal med 3-1-6 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga. I den föregående 10 matcher mellan Real Betis och Villarreal kom över 2,5 mål upp 6 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 7 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 8 poäng. Även om Villarreal inte kommer att ha någon att ta sig förbi Real Betis i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Real Betis, som nu är nummer 3 med 40 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Gerard Moreno när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 7 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Villarreal. Hans säsongssaldo är 8 mål just nu.

Med 3 mål på de 6 senaste matcherna för Real Betis är Juanmi spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.