Real Madrid vs Granada bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när Real Madrid möter Granada för en match i La Liga kommande söndag. På plats 1 i La Liga ligger just nu Real Madrid som samlat ihop 50 poäng efter deras 22 spelade matcher. Med 24 poäng befinner sig Granada på plats 14 efter 22 spelade matcher. Real Madrid går in i matchen mot Granada kommande söndag i hopp om att slå sina motståndare i La Liga.

Våra tips

Statistik och fakta för Real Madrid vs Granada i La Liga

 • Real Madrid har inte förlorat 27 av 28 av deras senaste hemmamatcher
 • Real Madrid har gjort mål i 17 av de senaste 19 matcherna
 • I 5 av de senaste 6 matcherna Real Madrid har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Real Madrid har vunnit 7 av 9 av deras senaste hemmamatcher
 • Real Madrid har släppt in i 7 av de senaste 8 matcherna
 • Granada har inte vunnit 13 av 15 av deras senaste bortamatcher
 • Granada har släppt in i 11 av de senaste 13 matcherna
 • Real Madrid har vunnit de senaste 13 matcherna mot Granada i rad
 • Real Madrid har inte förlorat de senaste 13 matcherna mot Granada i rad
 • Real Madrid har gjort mål i de senaste 13 matcherna mot Granada i rad
 • I 9 av de senaste 11 av Real Madrids matcher mot Granada var antalet mål över 2.5
 • I 4 av de senaste 5 matcherna Real Madrid har spelat mot Granada har båda lagen gjort mål

Form: Real Madrid mot Granada

Real Madrid hoppas kunna utöka poängen

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Real Madrid som hållit sin nivå. Det ser inte speciellt lovande ut just nu för Real Madrid som bara lyckats plocka två poäng i de senaste tre matcherna. Först spelade de oavgjort efter resultatet 0-0 mot Elche, vilket senare följdes upp med ytterligare ett oavgjort resultat. Denna slutade matchen slutade 2-2 mot Elche, innan det blev ett riktigt nederlag med en 1-0-förlust mot Athletic Bilbao.

Granada håller målet i sikte

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Granada som hållit sin nivå. Bara ett enda poäng har Granada lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 1-1 mot Barcelona, innan de blev besegrade av Getafe med 4-2. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när Osasuna vann med 0-2.

I en match mellan dessa två till synes jämlika lag, med båda i samma form, kan hemmafördelen bli den avgörande faktorn. En seger för Real Madrid till odds 1.27 ser ut att vara det bästa alternativet kommande söndag.

Real Madrid vs Granada Matchhistorik

Senast dessa lag ställdes mot varandra var 21 november 2021, och Real Madrid gick därifrån med en 4-1-seger. Real Madrid tar sig an Granada med 10-0-0 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga. I den föregående 10 matcher mellan Real Madrid och Granada kom över 2,5 mål upp 8 gånger. Båda lagen gör mål var ett bra val 6 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 26 poäng. Även om Granada inte kommer att ha någon att ta sig förbi Real Madrid i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Real Madrid, som nu är nummer 1 med 50 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Karim Benzema. Han är toppskytt för Real Madrid, för närvarande på 17 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 4 av deras 6 senaste matcher.

Granada kommer att hoppas att Jorge Molina hittar nätet igen. Han står på 7 mål den här säsongen och gjorde mål i 4 av deras 6 senaste matcher.