Real Madrid vs Cadiz bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när Real Madrid förbereder sig för att möta Cadiz i La Liga. Med 42 poäng efter 17 spelade matcher ligger Real Madrid på plats 1 i La Liga. Cadiz försöker dock komma ikapp, och har just nu 13 poäng från 17 spelade matcher vilket placerar dem på plats 18 i tabellen inför deras kommande möte. De två sidorna verkar jämna, men Real Madrid kan hoppa över Cadiz i tabellen La Liga med en seger på söndag.

Våra tips

Statistik och fakta för Real Madrid vs Cadiz i La Liga

 • Real Madrid har vinst de senaste 10 matcherna i rad
 • Real Madrid har inte förlorat 24 av 25 av deras senaste hemmamatcher
 • Real Madrid har gjort mål i 21 av de senaste 23 matcherna
 • Real Madrid har släppte inte in i de senaste 4 matcherna i rad
 • Cadiz har inte vunnit 11 av 13 av deras senaste matcher
 • Cadiz har gjort mål i 7 av de senaste 8 matcherna
 • Cadiz har släppte in i 8 av de senaste 10 matcherna
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Cadiz har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Real Madrid har vinst 3 av de 4 senaste matcherna mot Cadiz
 • I 3 av de senaste 4 Real Madrids matcher mot Cadiz var antalet av mål över 2.5
 • I 3 av de senaste 4 Real Madrids matcher mot Cadiz var antalet av mål under 3.5
 • Real Madrid har inte förlorat 3 av de 4 senaste matcherna mot Cadiz

Form: Real Madrid mot Cadiz

Real Madrid fortsätter sina fina målform

Real Madrid verkar ha hittat formen nu med ytterligare en vinst förra veckan. Real Madrid har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 0-2-vinst mot Real Sociedad. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Inter med 2-0 innan de i förra matchen besegrade Atletico Madrid med 2-0.

Cadiz letar efter mer

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Cadiz som hållit sin nivå. Cadiz har mäktat med blandade resultat den senaste tiden med förlust mot Elche, följt av oavgjort mot Grenada. Senast blev det vinst mot Albacete – en positiv trend med andra ord.

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för Cadiz här. Att välja Real Madrid till odds 1.23 är en självklarhet i den form de uppvisar.

Real Madrid vs Cadiz Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Real Madrid och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-0. Real Madrid har vunnit 75%, medan Cadiz har vunnit 25% av deras senaste möten i La Liga vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 3-0-1.

Tabellställningar i La Liga

Tabellställningen av La Liga visar att Real Madrid och Cadiz ligger 29 poäng och 17 platser ifrån varandra för tillfället. Real Madrid kommer säkert att försöka ta alla tre poängen kommande söndag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Cadiz är outsider i den här sammandrabbningen kommer Cadiz definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Real Madrid och Cadiz kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Karim Benzema. Han är toppskytt för Real Madrid, för närvarande på 13 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 4 av deras 6 senaste matcher. 

Cadiz kommer att hoppas att Anthony Lozano hittar nätet igen. Han står på 5 mål den här säsongen och gjorde mål i 1 av deras 6 senaste matcher.