Sevilla vs Real Betis: Bästa oddsen och matchtipsen

När båda lagen som siktar på en plats bland topp 4 står viktiga poäng på spel när Sevilla tar emot Real Betis på på Estadio R. Sanchez Pizjuan klockan 16:15 27:e februari. På plats 2 i La Liga ligger just nu Sevilla som samlat ihop 51 poäng efter deras 25 spelade matcher. Med 46 poäng befinner sig Real Betis på plats 3 efter 25 spelade matcher. Real Betis siktar på att utöka ledningen mot Sevilla i La Liga, när paret möter varandra på söndag.

Våra tips

Statistik och fakta för Sevilla vs Real Betis i La Liga

 • Sevilla har gjort mål i de senaste 19 hemmamatcherna i rad
 • Sevilla har inte förlorat 22 av 24 av deras senaste hemmamatcher
 • Sevilla har inte vunnit 4 av 5 av deras senaste matcher
 • Sevilla har spelat oavgjort 3 av 4 av deras senaste matcher
 • I 7 av de senaste 9 bortamatcherna Real Betis har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Real Betis har vunnit 6 av 7 av deras senaste matcher
 • Real Betis har släppt in i 7 av de senaste 9 bortamatcherna
 • Sevilla har gjort mål i de senaste 16 hemmamatcherna mot Real Betis i rad
 • Sevilla har inte förlorat 15 av de 17 senaste matcherna mot Real Betis
 • Sevilla har vunnit 7 av de 8 senaste hemmamatcherna mot Real Betis
 • I de senaste 4 av Sevillas matcher mot Real Betis var antalet mål under 2.5
 • I de senaste 5 av Sevillas matcher mot Real Betis var antalet mål under 3.5

Form: Sevilla mot Real Betis

Sevilla håller målet i sikte

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Sevilla som hållit sin nivå. Sevilla har upplevt det mesta under sina tre senaste matcher där de lyckades samla på sig fyra poäng. Först tog man en skön 3-1-vinst mot Dinamo Zagreb innan det blev oavgjort efter resultatet 1-1 mot Espanyol. Den obesegrade trenden tog dock stopp när Dinamo Zagreb visade sig vara för starka och resultatet 1-0 innebar förlust för Sevilla.

Real Betis hoppas på att komma tillbaka

Real Betis hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Real Betis ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter några riktigt bra resultat i de senaste tre matcherna då man också lyckades samlade på sig sju poäng. Segertåget började med vinster med 2-3 och 2-1 mot Zenit Petersborg respektive Mallorca. Vinstsviten stoppades dock sedan av Zenit Petersborg, som fick med sig ett 0-0-resultat och lagen fick därmed en poäng vardera den gången.

Det ser ut som en jämn match, men Real Betis verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Sevillas.

Sevilla vs Real Betis Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Sevilla med sig 3 poäng därifrån i en 2-0-seger. Sevilla går in i matchen mot Real Betis med 6-2-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i La Liga. 5 gånger i den senaste 10 matcher mellan Sevilla och Real Betis blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Som framgår av La Liga-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 5 poäng. Även om Real Betis inte kommer att ha någon att ta sig förbi Sevilla i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Sevilla, som nu är nummer 2 med 51 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på söndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Rafa Mir. Han är toppskytt för Sevilla, för närvarande på 8 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Real Betis kommer att hoppas att Juanmi hittar nätet igen. Han står på 12 mål den här säsongen men har inte hittat nätet den senaste tiden.