Salernitana vs Bologna: Bästa oddsen och matchtipsen

Salernitana gör sig redo för striden mot Bologna vid Stadio Arechi kommande lördag, en match i omgång 27 av Serie A. Salernitana ligger på plats 20 i Serie A med 14 poäng efter att ha spelat 24 matcher. Avståndet till Bologna är 17 poäng vilket gör att det sistnämnda laget ligger på plats 12 i tabellen efter 25 omgångar. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Salernitana. De skulle dock kunna vinna mot Bologna.

Våra tips

Statistik och fakta för Salernitana vs Bologna i Serie A

  • Salernitana har släppt in i de senaste 18 matcherna i rad
  • Salernitana har inte vunnit 16 av 18 av deras senaste matcher
  • Salernitana har förlorat 6 av 7 av deras senaste hemmamatcher
  • I de senaste 3 matcherna i rad Salernitana har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Salernitana har inte gjort mål i 5 av de senaste 6 hemmamatcherna
  • Bologna har inte vunnit 8 av 9 av deras senaste matcher
  • Bologna har gjort mål i 9 av de senaste 11 bortamatcherna
  • Bologna har släppt in i 7 av de senaste 9 matcherna

 

Form: Salernitana mot Bologna

Salernitana äntligen på rätt köl?

Salernitana är på väg att lämna sin plats som desperat jumbo. Efter att ha skrapat ihop tre poäng på tre matcher är Salernitana på jakt efter en vinst igen. Mot Spezia fick de nöja sig med ett oavgjort resultat (2-2), innan de återigen fick dela på poängen mot Genoa i en match som slutade 1-1. I sin senaste match lyckades man inte heller ta hem alla tre poäng efter ytterligare en oavgjord match som slutade 2-2 mot AC Milan.

Bologna kommer äntligen ur sin dåliga svit.

Bologna hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Bologna har varit med om det mesta i sina tre senaste matcher där man också lyckats plocka fyra poäng. Ett möte med Empoli slutade oavgjort (0-0) vilket följdes upp med en 3-0-förlust mot Lazio. I sin senaste match lyckades man dock ta sig tillbaka till det vinnande konceptet när Spezia besegrades med 2-1.

I en match mellan två sidor som har presterat nästan identiskt de senaste veckorna, tror vi fortfarande att Bologna kommer att få det första genombrottet.

Salernitana vs Bologna Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Bologna och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-2. Salernitana går in i matchen mot Bologna med 0-0-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Salernitana och Bologna för närvarande i 17 poäng och 8 placeringar. Bologna kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Salernitana på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Salernitana är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Salernitana och Bologna kommer att sluta.

Skytteligan

Federico Bonazzoli är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Salernitana kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Bologna ställa hoppet till Riccardo Orsolini att han ska lägga till fler mål till de 3 han gjort de senaste sex matcherna.