Torino vs Cagliari: Bästa oddsen och matchtipsen

Torino verkar vara i god form när de tar emot Cagliari i omgång 27 av Serie A. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. Efter 25 spelade matcher är Torino rankade som nummer 10 i Serie A med 33 poäng. Det ger en skillnad på 12 poäng till Cagliari, som ligger på plats 18 i tabellen med 21 poäng. Även om Cagliari går in i matchen som underdogs kommer de vara väldigt angelägna att behålla tempo i Serie A.

Våra tips

Statistik och fakta för Torino vs Cagliari i Serie A

 • Torino har gjort mål i 13 av de senaste 14 hemmamatcherna
 • Torino har inte förlorat 10 av 12 av deras senaste hemmamatcher
 • Torino har släppt in i 12 av de senaste 14 matcherna
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Torino har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Cagliari har släppt in i 28 av de senaste 29 matcherna
 • Cagliari har inte vunnit 14 av 16 av deras senaste bortamatcher
 • I de senaste 3 matcherna i rad Cagliari har spelat, har båda lagen gjort mål
 • I de senaste 7 hemmamatcherna i rad Torino har spelat mot Cagliari har båda lagen gjort mål
 • Torino har gjort mål i 15 av de senaste 16 matcherna mot Cagliari
 • Torino har inte förlorat 12 av de 14 senaste matcherna mot Cagliari
 • I 10 av de senaste 12 av Torinos hemmamatcher mot Cagliari var antalet mål under 3.5
 • Torino har släppt in i de senaste 9 hemmamatcherna mot Cagliari i rad

Form: Torino mot Cagliari

Torino letar efter mer

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Torino som hållit sin nivå. Torino har inte riktigt lyckats på senaste tiden och bara plockat en poäng i de senaste tre matcherna. Först förlorade man med 2-0 mot Udinese och Venezia. I sin senaste match fick de dock lite utav en revansch när de lyckades med resultatet 1-1 mot Juventus vilket gav en poäng.

Cagliari obesegrade i fyra raka matcher

Det börjar se bra ut för Cagliari som tittar uppåt i tabellen. Cagliari kommer till sin nästa match som obesegrade i deras fyra senaste matcher. Trenden började med 1-1 mot Fiorentina. Efter det besegrade de Atalanta med 1-2, och fick sedan dela på poängen i mötet med Empoli som slutade 1-1. Senast blev det 1-1 mot Napoli.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Torino är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.71.

Torino vs Cagliari Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Torino & Cagliari spelades 6 december 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Torino går in i matchen mot Cagliari med 4-4-2 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A. De senaste matcherna mellan Torino och Cagliari har i stort sett varit mycket jämna möten.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 12 poäng. Även om Cagliari inte kommer att ha någon att ta sig förbi Torino i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Torino, som nu är nummer 10 med 33 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Josip Brekalo. Han är toppskytt för Torino, för närvarande på 6 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 3 av deras 6 senaste matcher.

Cagliari kommer att hoppas att Gaston Pereiro hittar nätet igen. Han har gjort mål 3 gånger på 6 matcher.