Salernitana vs Lazio bästa odds och matchtips

Lazio är favorittippade kommande lördag mot Salernitana i Serie A. I nuvarande starka form verkar en hemmaseger vara det självklara resultatet i Stadio Arechi. Salernitana befinner sig på plats nummer 20 i Serie A med 11 poäng från sina första 19 matcher. 21 poäng bakom dem och på plats nummer 8 hittar vi Lazio som spelat 19 matcher. 5 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Salernitana. De skulle dock kunna skrälla mot Lazio.

Våra tips

Statistik och fakta för Salernitana vs Lazio i Serie A

  • Salernitana har släppt in i de senaste 12 matcherna i rad
  • Salernitana har inte vunnit 17 av 19 av deras senaste matcher
  • Salernitana har förlorade 10 av 12 av deras senaste matcher
  • Salernitana gjorde inte mål i 8 av de senaste 9 matcherna
  • I 6 av de senaste 7 matcherna Lazio har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Lazio har inte förlorat 6 av 7 av deras senaste matcher
  • Lazio gjorde mål i 7 av de senaste 8 bortamatcherna
  • Lazio har släppt in i 7 av de senaste 8 matcherna

 

Form: Salernitana mot Lazio

Salernitanas trendbrott

Salernitana hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Salernitana har åkt på flera besvikelser den senaste tiden. Först blev de överkörda av Genoa i en match som slutade 1-0.Inter blev också för svåra och tog hem vinsten med 5-0, innan Salernitana lyckades bryta trenden och i sin senaste match tog hem en vinst med 2-1 mot Verona.
 

Lazio formkurva pekar nedåt

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Lazio som hållit sin nivå. Lazio kommer till matchen med en negativ trend. Först besegrade man Venezia och sedan spelade man lika mot Empoli. I senaste matchen blev det en 2-1 förlust mot Inter
 

Eftersom Lazio både är bookmakarnas favorit till odds 1.50 och har starkare prestationer på sistone än vad Salernitana har visat upp, verkar Lazio vara det naturliga valet.

Salernitana vs Lazio Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Lazio och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-0. Salernitana går in i matchen mot Lazio med 0-0-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Salernitana och Lazio för närvarande i 21 poäng och 12 placeringar. Lazio kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Salernitana kommande lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Salernitana är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Salernitana och Lazio kommer att sluta.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Milan Djuric en av spelarna från Salernitana som förväntas göra mål snart igen. På samma sätt har Lazio Ciro Immobile på listan över 4 mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.