Sampdoria vs Torino bästa odds och matchtips

Sampdoria kommer att spela mot Torino i omgång 22 av Serie A vid Stadio Luigi Ferraris kommande lördag. Sampdoria befinner sig på plats nummer 15 i Serie A med 20 poäng från sina första 21 matcher. 8 poäng bakom dem och på plats nummer 9 hittar vi Torino som spelat 21 matcher. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Sampdoria. De skulle dock kunna skrälla mot Torino.

Våra tips

Statistik och fakta för Sampdoria vs Torino i Serie A

 • I 11 av de senaste 12 hemmamatcherna Sampdoria har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Sampdoria har släppt in i de senaste 14 hemmamatcherna i rad
 • Sampdoria gjorde mål i 19 av de senaste 21 hemmamatcherna
 • Torino har inte vunnit 15 av 17 av deras senaste bortamatcher
 • Torino förlorade 6 av 7 av deras senaste bortamatcher
 • Torino har inte förlorat på 5 av 7 av deras senaste matcher
 • Torino har inte gjort mål i 5 av de senaste 7 bortamatcherna
 • Sampdoria gjorde mål i de senaste 12 hemmamatcherna mot Torino i rad
 • Sampdoria har inte förlorat 11 av de 12 senaste hemmamatcherna mot Torino
 • Sampdoria har släppt in i 8 av de senaste 10 matcherna mot Torino
 • I 4 av de senaste 5 Sampdorias hemmamatcher mot Torino var antalet av mål under 2.5
 • I 5 av de senaste 7 Sampdorias matcher mot Torino var antalet av mål över 2.5

Form: Sampdoria mot Torino

Sampdoria hoppas att komma tillbaka

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Sampdoria som hållit sin nivå. Bara ett enda poäng har Sampdoria lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 1-1 mot Roma, innan de blev besegrade av Cagliari med 2-1. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när SSC Napoli vann med 1-0.

Torino håller målet i sikte.

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Torino eftersom de håller sin nivå. Man har lyckats ta två segrar den senaste tiden mot Verona och en storkross mot Fiorentina med 4-0. Innan dess förlorade man mot serieledande Inter.

I en match mellan två till synes jämlika lag, med båda i samma form, ser det ut som en match som kan gå hur som helst. Ett oavgjort resultat skulle därför kunna vara ett bra val.

Sampdoria vs Torino Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Torino och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 3-0. Sampdoria har vunnit 30% , medan Torino har vunnit 30%  av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 3-4-3. 6 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Sampdoria och Torino blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 8 poäng. Även om Sampdoria inte kommer att ha en möjlighet att komma över Torino i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Torino, som nu ligger på 9 med 28 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande lördag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Manolo Gabbiadini har ett högt målsnitt i de senaste matcherna. Sampdoria kommer ställa hoppet till sin toppmålgörare återigen när de möter Torino. Gästerna hoppas att Antonio Sanabria fortsätter fylla på sitt målfacit. Han verkar va i god form med 2 mål på de senaste sex matcherna.