Sampdoria vs Venezia bästa odds och matchtips

Sampdoria verkar vara i god form när de tar emot Venezia i omgång 18 av Serie A. Allt annat än vinst kommer vara en besvikelse. På plats 14 i Serie A ligger just nu Sampdoria som samlat ihop 18 poäng efter deras 17 spelade matcher. Med 16 poäng befinner sig Venezia på plats 16 efter 17 spelade matcher. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Sampdoria. De skulle dock kunna skrälla mot Venezia.

Våra tips

Statistik och fakta för Sampdoria vs Venezia i Serie A

  • I 10 av de senaste 12 matcherna Sampdoria har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Sampdoria har släppte in i de senaste 11 hemma matcherna i rad
  • Sampdoria har gjort mål i 16 av de senaste 18 hemmamatcherna
  • Sampdoria har förlorade 3 av 4 av deras senaste hemmamatcher
  • Venezia har inte vunnit i 10 av 12 av deras senaste bortamatcher

 

Form: Sampdoria mot Venezia

Sampdoria fortsätter trumma på

Sampdoria hoppas att den goda formen håller i sig. Sampdoria kan luta sig tillbaka mot en okej formkurva med sex poäng på tre matcher. Mot Lazio fick de lämna matchen tomhänta efter en 3-1-förlust, men de tog revansch redan matchen därpå genom att besegra Genoa med 3-1. De byggde på den positiva trenden genom en 2-1-seger mot Torino i sin senaste match.

Venezia flyter med

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Venezia som hållit sin nivå. Venezia har en positiv trend på gång efter en förlust mot Verona, följt av lika mot storlaget Juventus. Senast tog man hem en seger med 3-1 mot Ternana.

Eftersom Sampdoria både är bookmakarnas favorit till odds 1.80 och har starkare prestationer på sistone än vad Venezia har visat upp, verkar Sampdoria vara det naturliga valet.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Sampdoria och Venezia för närvarande i 2 poäng och 2 placeringar. Sampdoria kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Venezia kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Venezia är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Sampdoria och Venezia kommer att sluta.

Skytteligan

Manolo Gabbiadini är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Sampdoria kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. 

Samtidigt kommer Venezia ställa hoppet till Mattia Aramu att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.