Torino vs Verona bästa odds och matchtips

När både Torino och Verona njuter av bekvämligheten i mitten av tabellen, kan det bädda för en spännande närkamp där båda lagen vill stärka sin position i tabellen på på Stadio Olimpico Grande Torino klockan 18:00 19:e december. Som nummer 13 har Torino lyckats skrapa ihop 22 poäng efter 17 spelade matcher. Med 23 poäng har Verona efter 17 matcher placerat sig på plats plats 11 i Serie A. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Torino. De skulle dock kunna skrälla mot Verona.

Våra tips

Statistik och fakta för Torino vs Verona i Serie A

 • Torino har släppte in i 12 av de senaste 13 matcherna
 • Torino har inte förlorat 10 av 12 av deras senaste hemmamatcher
 • I de senaste 3 matcherna i rad Torino har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Torino har vunnit 4 av 5 av deras senaste hemmamatcher
 • Torino har gjort mål i de senaste 3 matcherna i rad
 • I 12 av de senaste 14 matcherna Verona har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Verona har inte vunnit 13 av 14 av deras senaste bortamatcher
 • Verona har gjort mål i 16 av de senaste 18 matcherna
 • Verona har släppte in i 15 av de senaste 17 matcherna
 • I 10 av de senaste 12 matcherna Torino har spelat mot Verona har båda lagen gjort mål
 • Torino har inte förlorat 12 av de 14 senaste matcherna mot Verona
 • Torino har oavgjort 7 av de 8 senaste matcherna mot Verona
 • Torino har inte vunnit de senaste 8 matcherna mot Verona i rad
 • Torino har släppte in i 13 av de senaste 15 matcherna mot Verona

Form: Torino mot Verona

Torino njuter av en stabil insats

Det är svårt att hitta något att klaga på när det gäller Torino eftersom de håller sin nivå. Torino har stött på blandade resultat i sina senaste tre matcher där man skrapat ihop fyra poäng. Det hela började med ett oavgjort resultat efter en 1-1-match mot Cagliari, sen plockades tre viktiga poäng i en 2-1 vinst mot Bologna. Tyvärr kunde de inte följa upp den vinsten utan åkte på en 2-1förlust mot Sampdoria i den senaste matchen.

Verona hoppas få stopp på lidandet

Verona hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Verona kommer till matchen med två raka förluster mot Empoli och Atalanta. Innan dess lyckades man ta en seger i en målrik match mot Venezia.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är Torino det bästa valet här till odds 2.29.

Torino vs Verona Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Torino & Verona spelades 9 maj 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Torino har vunnit 10%, medan Verona har vunnit 20% av deras senaste möten i Serie A vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 1-7-2. De senaste 10 matcherna mellan Torino och Verona var över 2,5 mål ett vinnande spel 5 gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos oddsmakarna 8 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Efter en titt på Serie A-tabellen kan man dra slutsatsen att följande match kommer att bli avgörande för de konkurrerande lagen eftersom det bara skiljer 1 poäng mellan dem. Detta innebär att i ligamatch nummer 18 för hemmalaget, kommer Torino att ha en möjlighet att komma ikapp Verona eller till och med komma över besökarna i ligan. Verona, som nu ligger på 11 med 23 poäng och kommer att göra sitt bästa för att komma längre bort från sina motståndare. Matchen kommande söndag är definitivt något att glädjas åt.

Skytteligan

Trots att han bara gjort ett mål på senaste tiden är Marko Pjaca en av spelarna från Torino som förväntas göra mål snart igen. 

På samma sätt har Verona Giovanni Simeone på listan över 4 mål i denna säsong, men förväntas göra fler mål.