Sassuolo vs Bologna bästa odds och matchtips

Med båda lagen placerade i mitten av tabellen har både Sassuolo och Bologna en chans att vinna mark på sin kommande motståndare i Serie A. Efter 18 spelade matcher är Sassuolo rankade som nummer 11 i Serie A med 24 poäng. Det ger en skillnad på 0 poäng till Bologna, som ligger på plats 12 i tabellen med 24 poäng. Sassuolo går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i Serie A.

Våra tips

Statistik och fakta för Sassuolo vs Bologna i Serie A

 • I de senaste 12 matcherna i rad Sassuolo har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Sassuolo har gjort mål i de senaste 14 matcherna i rad
 • Sassuolo har släppte in i de senaste 12 matcherna i rad
 • Sassuolo har inte förlorat 9 av 11 av deras senaste matcher
 • Sassuolo har inte vunnit 6 av 8 av deras senaste matcher
 • Bologna har förlorat de senaste 3 matcherna i rad
 • Bologna har inte vunnit de senaste 3 matcherna i rad
 • Bologna har gjort mål i 6 av de senaste 8 matcherna
 • Bologna har släppte in i de senaste 3 matcherna i rad
 • I de senaste 7 matcherna i rad Sassuolo har spelat mot Bologna har båda lagen gjort mål
 • Sassuolo har släppte in i de senaste 11 matcherna mot Bologna i rad
 • I 6 av de senaste 7 Sassuolos matcher mot Bologna var antalet av mål över 2.5
 • Sassuolo har gjort mål i de senaste 7 matcherna mot Bologna i rad
 • Sassuolo har inte förlorat de senaste 4 matcherna mot Bologna i rad

Form: Sassuolo mot Bologna

Sassuolo fortsätter att plocka poäng

Sassuolo hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Sassuolo kommer till sin nästa match som obesegrade i deras tre senaste matchen. Trenden började med 2-2 mot Spezia. Efter det besegrade de Lazio med 2-1, och fick sedan dela på poängen i mötet med Fiorentina som slutade 2-2.
 

Bologna fortsätter floppa.

Bologna hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Man kommer till matchen med tre raka förluster i ryggen mot Fiorentina, Torino och Juventus.
 

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Bologna är det självklart att satsa på Sassuolo till odds 2.10.

Sassuolo vs Bologna Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Sassuolo & Bologna spelades 20 februari 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Sassuolo går in i matchen mot Bologna med 3-3-4 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A. Över 2,5 mål var ett vinnande spel 6 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Sassuolo och Bologna. Båda lagen gör mål gav utdelning 8 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Sassuolo och Bologna för närvarande i 0 poäng och 1 placering. Sassuolo kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Bologna på onsdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Bologna är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Sassuolo och Bologna kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Marko Arnautovic när man letar efter en målskytt. Han verkar ostoppbar och har träffat målet 2 gånger i de senaste 6 matcherna för sitt lag Bologna. Hans säsongssaldo är 6 mål just nu. 

Med 4 mål på de 6 senaste matcherna för Sassuolo är Domenico Berardi spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.