Villarreal vs Deportivo Alaves bästa odds och matchtips

Villarreal välkomnar Deportivo Alaves för en match i La Liga på Estadio de la Ceramica kommande tisdag. Med 22 poäng efter 17 spelade matcher ligger Villarreal på plats 11 i La Liga. Deportivo Alaves försöker dock komma ikapp, och har just nu 15 poäng från 17 spelade matcher vilket placerar dem på plats 17 i tabellen inför deras kommande möte. Även om det fortfarande är tidigt i La Liga har Villarreal hittills överträffat förväntningarna, men frågan är om de kan fortsätta rida på vågen mot Deportivo Alaves.

Våra tips

Statistik och fakta för Villarreal vs Deportivo Alaves i La Liga

 • Villarreal har vinst de senaste 4 matcherna i rad
 • Villarreal har gjort mål i 9 av de senaste 11 matcherna
 • Villarreal har inte förlorat de senaste 4 matcherna i rad
 • Villarreal har släppte in i 7 av de senaste 9 matcherna
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Villarreal har spelat, har båda lagen gjort mål
 • I 7 av de senaste 9 matcherna Deportivo Alaves har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Deportivo Alaves har gjort mål i 10 av de senaste 11 matcherna
 • Deportivo Alaves har inte vunnit 9 av 11 av deras senaste bortamatcher
 • Deportivo Alaves har släppte in i 8 av de senaste 9 matcherna
 • Deportivo Alaves har förlorade de senaste 3 bortamatcherna i rad
 • I de senaste 9 Villarreals matcher mot Deportivo Alaves var antalet av mål över 2.5
 • I de senaste 7 matcherna i rad Villarreal har spelat mot Deportivo Alaves har båda lagen gjort mål
 • Villarreal har släppte in i 14 av de senaste 15 matcherna mot Deportivo Alaves
 • Villarreal har gjort mål i 11 av de senaste 12 matcherna mot Deportivo Alaves
 • I 8 av de senaste 10 Villarreals matcher mot Deportivo Alaves var antalet av mål under 3.5

Form: Villarreal mot Deportivo Alaves

Det är lite problematiskt för Deportivo Alaves

Villarreal fortsätter tåga på och sopar för närvarande bort allt motstånd med ytterligare en vinst i förra matchen. Villarreal har verkligen njutit av att spela fotboll i sina senaste tre matcher. Det började med en 2-0-vinst mot Rayo Vallecano. Segertåget fortsatte därefter med en till vinst mot Atletico Sanluqueno CF med 1-7 innan de i förra matchen besegrade Real Sociedad med 1-3.

Deportivo Alaves har problem att hitta bra resultat

Deportivo Alaves tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Man står utan vinst de tre senaste matcherna och har spelat lika mot Getafe, följt av två raka förluster mot Linares Deportivo och Rayo Vallecano.

Att begränsa ett förväntat nederlag kan vara målet för Deportivo Alaves här. Att välja Villarreal till odds 1.52 är en självklarhet i den form de uppvisar.

Villarreal vs Deportivo Alaves Matchhistorik

I senaste mötet mellan Villarreal och Deportivo Alaves lyckades hemmalaget ta en knapp 2-1 vinst. Villarreal har vunnit 40%, medan Deportivo Alaves har vunnit 60% av deras senaste möten i La Liga vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 4-0-6. 9 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Villarreal och Deportivo Alaves blev över 2,5 mål ett vinnande spel. Båda lagen hittade nätet 8 gånger i dessa 10 matcher.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Villarreal och Deportivo Alaves för närvarande i 7 poäng och 6 placeringar. Villarreal kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Deportivo Alaves kommande tisdag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Deportivo Alaves är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Villarreal och Deportivo Alaves kommer att sluta.

Skytteligan

Gerard Moreno är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Villarreal kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. 

Samtidigt kommer Deportivo Alaves ställa hoppet till Joselu att han ska lägga till fler mål till de 5 han gjort de senaste sex matcherna.