Sevilla vs Getafe bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när Sevilla möter Getafe för en match i La Liga kommande söndag. Sevilla har för närvarande plats 2 i tabellen med 41 poäng efter 19 spelade matcher. Med 19 omgångar bakom sig har Getafe lyckats samla ihop 18 poäng och ligger på plats 16 i La Liga. Sevilla går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i La Liga.

Våra tips

Statistik och fakta för Sevilla vs Getafe i La Liga

 • Sevilla har gjorde mål i 29 av de senaste 31 hemmamatcherna
 • Sevilla har inte förlorat 19 av 21 av deras senaste hemmamatcher
 • Sevilla har vinst 6 av 8 av deras senaste matcher
 • I 3 av de senaste 4 matcherna Sevilla har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Getafe har inte vunnit 10 av 11 av deras senaste bortamatcher
 • Getafe har släppt in i 10 av de senaste 12 bortamatcherna
 • I de senaste 10 Sevillas matcher mot Getafe var antalet av mål under 3.5
 • Sevilla har vinst de senaste 5 matcherna mot Getafe i rad
 • Sevilla har gjorde mål i 13 av de senaste 15 hemmamatcherna mot Getafe
 • Sevilla har inte förlorat 8 av de 9 senaste hemmamatcherna mot Getafe
 • I de senaste 11 Sevillas hemmamatcher mot Getafe var antalet av mål över 1.5

Form: Sevilla mot Getafe

Sevilla är svåra att bryta ner

Sevilla hoppas att den goda formen håller i sig. Sevilla ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter ett riktigt bra resultat de senaste tre matcherna då man samlade på sig sju poäng. De spelade först lika med (1-1) mot Barcelona, innan de besegrade Cadiz med 1-0 och sedan Real Zaragoza med 2-0.

Getafe är svåra att bryta ner

Getafe hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Sevilla ser ut att ta sig an vilken motståndare som helst efter ett riktigt bra resultat de senaste tre matcherna då man samlade på sig sju poäng. De spelade först lika med (1-1) mot Barcelona, innan de besegrade Cadiz med 1-0 och sedan Real Zaragoza med 2-0.

Det är en match mellan två till synes likvärdiga lag, som båda har varit i liknande form på sistone. Sevilla är fortfarande favorit hos spelbolagen att vinna matchen med odds 1.62.

Sevilla vs Getafe Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog Sevilla med sig 3 poäng därifrån i en 1-0-seger. Sevilla tar sig an Getafe med 6-2-2 i bagaget från deras senaste matcher i La Liga. 3 gånger i den senaste 10 matcher mellan Sevilla och Getafe blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i La Liga

Om man tittar på den nuvarande La Liga-ställningen så skiljer Sevilla och Getafe för närvarande i 23 poäng och 14 placeringar. Sevilla kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Getafe på söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Getafe är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Sevilla och Getafe kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Rafa Mir. Han är toppskytt för Sevilla, för närvarande på 5 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 2 av deras 6 senaste matcher.

Getafe kommer att hoppas att Enes Unal hittar nätet igen. Han står på 6 mål den här säsongen och gjorde mål i 2 av deras 6 senaste matcher.