Sirius vs Djurgården bästa odds och match tips

Sirius välkomnar Djurgården för en strid i Allsvenskan på Studenternas IP kommande söndag. Sirius rankas som nummer 13 i tabellen med 17 poäng efter 16 matcher. Med 16 omgångar bakom sig har Djurgården samlat 34 poäng och ligger på plats nummer 1 i Allsvenskan. Sirius ligger tvåsiffrigt efter Djurgården i tabellen, men att slå ligaledarna i Allsvenskan är fortfarande mycket prestigefyllt.

Våra tips

Statistik och fakta för Sirius VS. Djurgården.

  • Sirius vann inte de senaste 4 matcherna i rad;
  • Sirius släppte in i de senaste 12 av 14 matcher;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Sirius senaste 4 av 6 matcher;
  • Sirius nätade i de senaste 4 av 6 matcher.
  • Djurgården är obesegrade de senaste 4 matcherna i rad på bortaplan;
  • Totalt antal mål var UNDER 3.5 i Djurgårdens senaste 3 av 5 matcher;
  • Djurgården nätade i de senaste 6 av 8 matcher.

Form: Sirius mot Djurgården

Sirius har problem att hitta bra resultat.

Sirius hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. I de tre senaste matcherna för Sirius slutade de 0-0 mot Varbergs BoIS FC och sen blev det 1-0 förlust mot AIK. Den senaste matchen var 1-1 mot Örebro.

Djurgården fortsätter trumma på.

Djurgården hoppas att den goda formen håller i sig. I de tre senaste landskamperna för Djurgården gick det så här: den första förlorade de 4-1 till AIK och sen blev det 1-0 vinst mot Mjällby. Den senaste matchen blev 0-0 också mot Mjällby.

Med dessa resultat och de inte så stabila prestationerna från Sirius är det självklart att satsa på Djurgården till odds 1.67.

Sirius VS. Djurgården Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Sirius mot Djurgården var ett Allsvenskan möte så sent som 19 Juli 2021 och vi såg Sirius få till en 5-1 seger. Sirius har vunnit 22% procent, medan Djurgården har vunnit 78% procent av deras senaste möten i Allsvenskan vilket gör att de senaste resultaten ser ut så här: 2-0-7. I den senaste 9 matcher mellan Sirius och Djurgården var över 2,5 mål ett vinnande spel 4 gånger. Båda lagen gör mål gav utdelning hos bookmakerna 2 gånger i dessa 9 matcher.

Tabellställningar i Allsvenskan

Tabellställningen av Allsvenskan visar att Sirius och Djurgården ligger 17 poäng och 12 platser ifrån varandra för tillfället. Djurgården kommer säkert att försöka ta alla tre poängen kommande söndag för att visa att de förtjänar platsen i toppen av tabellen. Trots att Sirius är outsider i den här sammandrabbningen kommer Sirius definitivt att vilja göra det svårt för favoriterna och av den anledningen är vi spända på att se hur matchen mellan Sirius och Djurgården kommer att sluta.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Christian Kouakou. Han är toppskytt för Sirius, för närvarande på 7 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher.

Djurgården kommer att hoppas att Niklas Baerkroth hittar nätet igen. Han står på 4 mål i alla tävlingar den här säsongen och gjorde mål i 1 av deras 6 senaste matcher.