Spezia vs Verona bästa odds och matchtips

Spezia drar fördel av hemmaplan när Verona gästar i Serie A på torsdag. Som nummer 17 har Spezia lyckats skrapa ihop 16 poäng efter 19 spelade matcher. Med 24 poäng har Verona efter 19 matcher placerat sig på plats plats 12 i Serie A. Det är tuffa tider för både Spezia och Verona i Serie A. Båda har ögonen riktade mot den kommande matchen för att stärka moralen.

Våra tips

Statistik och fakta för Spezia vs Verona i Serie A

  • Spezia har släppt in i 35 av de senaste 37 matcherna
  • Spezia har inte förlorat 5 av 7 av deras senaste hemmamatcher
  • I 11 av de senaste 13 matcherna Hellas Verona har spelat, har båda lagen gjort mål
  • Hellas Verona har inte vunnit 14 av 15 av deras senaste bortamatcher
  • Hellas Verona har släppt in i 18 av de senaste 20 matcherna
  • Hellas Verona har gjorde mål i 15 av de senaste 17 matcherna
  • Hellas Verona har förlorade 3 av 4 av deras senaste matcher
  • Spezia har inte vunnit de senaste 3 matcherna mot Hellas Verona i rad
  • Spezia har släppt in i de senaste 3 matcherna mot Hellas Verona i rad

Form: Spezia mot Verona

Spezia hoppas kunna utöka poängen

De senaste matcherna har resultaten varit vad man kan förvänta sig av Spezia som hållit sin nivå. När man tittar på Spezia’s senaste tre matcher är det svårt att sia om vad som komma skall. I mötet med Lecce tog de en vinst med 2-0, följt av ett oavgjort resultat, (1-1) mot Empoli. Senast det begavs fick man lämna matchen djupt besvikna efter en tung 1-0-förlust mot SSC Napoli.

Verona hoppas få stopp på lidandet

Verona tar sig an denna matchen med några dåliga resultat bakom sig. Verona kommer till matchen med en oavgjord match i ryggen, som stoppade förlustsviten på tre matcher. Man förlorade mot Empoli och Torino innan man senast spelade lika mot Fiorentina.

På pappret verkar de två sidorna vara jämnt matchade, men om man ser till de senaste prestationerna så är Spezia det bästa valet här till odds 3.25.

Spezia vs Verona Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Verona och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 4-0. Spezia tar sig an Verona med 0-1-2 i bagaget från deras senaste matcher i Serie A.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 8 poäng. Även om Spezia inte kommer att ha en möjlighet att komma över Verona i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Verona, som nu ligger på 12 med 24 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande torsdag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Om man tittar på marknaden för en målskytt verkar det vara en bra idé att välja Emmanuel Quartsin Gyasi. Han är toppskytt för Spezia, för närvarande på 3 mål under hela säsongen. Totalt hittade han nätet i 1 av deras 6 senaste matcher. 

Verona kommer att hoppas att Giovanni Simeone hittar nätet igen. Han står på 12 mål den här säsongen och gjorde mål i 3 av deras 6 senaste matcher.