SSC Napoli vs Salernitana bästa odds och matchtips

Övre halvan mot den undre när SSC Napoli förbereder sig för att möta Salernitana i Serie A. På plats nummer 3 i Serie A har SSC Napoli spelat ihop 46 poäng efter 22 matcher. Med 10 poäng befinner sig Salernitana på plats 20 i tabellen med 22 spelade matcher. SSC Napoli går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att förlänga sin obesegrade svit i Serie A.

Våra tips

Statistik och fakta för SSC Napoli vs Salernitana i Serie A

  • SSC Napoli har gjort mål i 26 av de senaste 28 hemmamatcherna
  • SSC Napoli har inte förlorat 3 av 4 av deras senaste matcher
  • Salernitana har släppt in i de senaste 15 matcherna i rad
  • Salernitana har förlorat 10 av 12 av deras senaste matcher
  • Salernitana har inte vunnit 13 av 15 av deras senaste matcher
  • Salernitana har inte gjort mål i 10 av de senaste 12 matcherna

 

Form: SSC Napoli mot Salernitana

SSC Napoli håller målet i sikte

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av SSC Napoli de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. SSC Napoli ser ut att vara i bra form inför deras kommande match då de siktar på att förlänga sin obesegrade trend. I deras senaste tre matcher vann de först mot Sampdoria med siffrorna 1-0. Därefter blev det oavgjort efter en (2-2)-match mot Fiorentina. De tog sig sedan tillbaka till vinstkolumnen när de besegrade Bologna med 2-0.

Salernitana fortsätter att se bleka ut

Salernitana hoppas bryta sin dåliga form i denna matchen. Det är nu eller aldrig som gäller för Salernitana, och just nu ser det mer ut som “aldrig”. Den dåliga trenden började med en 0-5-förlust i ett möte med Inter, men därefter lyckades man resa och slå Verona med 1-2. Den segern kunde man dock inte bygga vidare på utan åkte senaste på en 0-3-förlust mot Lazio.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar SSC Napoli ha goda chanser att vinna mot Salernitana.

SSC Napoli vs Salernitana Matchhistorik

I det senaste mötet mellan dessa två lag, tog SSC Napoli med sig 3 poäng därifrån i en 1-0-seger. SSC Napoli går in i matchen mot Salernitana med 1-0-0 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer SSC Napoli och Salernitana för närvarande i 36 poäng och 17 placeringar. SSC Napoli kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Salernitana kommande söndag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Salernitana är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan SSC Napoli och Salernitana kommer att sluta.

Skytteligan

Hirving Lozano är en av spelarna i SSC Napoli som förväntas göra mål regelbundet. Han har gjort 1 mål denna säsong. Salernitana ställer hoppet till Milan Djuric som har gjort ett mål hittills denna säsong. Det kommer säkerligen bli fler om han hittar sin målform.