SSC Napoli vs Spezia bästa odds och matchtips

Toppen mot botten när SSC Napoli möter Spezia för en match i Serie A kommande onsdag. SSC Napoli har för närvarande plats 2 i tabellen med 39 poäng efter 18 spelade matcher. Med 18 omgångar bakom sig har Spezia lyckats samla ihop 13 poäng och ligger på plats 17 i Serie A. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos SSC Napoli. 

Våra tips

Statistik och fakta för SSC Napoli vs Spezia i Serie A

  • SSC Napoli har gjort mål i 46 av de senaste 48 matcherna
  • SSC Napoli har släppt in i 8 av de senaste 10 matcherna
  • SSC Napoli har inte förlorat 6 av 8 av deras senaste hemmamatcher
  • Spezia har släppt in i 35 av de senaste 36 matcherna
  • Spezia har inte vunnit 16 av 18 av deras senaste bortamatcher
  • Spezia har förlorade de senaste 6 bortamatcherna i rad

 

Form: SSC Napoli mot Spezia

Blandade resultat för Napoli

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av SSC Napoli de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. SSC Napoli är lite ostadiga för tillfället men har trots detta lyckats besegra Leicester med 3-2. Dessvärre förlorade man sin nästa match med 1-0 mot Empoli, innan de tog ytterligare tre poäng med en härlig 1-0-vinst mot AC Milan.

Spezia hoppas på en nystart

Stämningen i Spezia är inte så bra eftersom de inte lyckats vinna på senare tid. Man står helt utan seger de senaste sex matcherna och har förlorat två raka mot Lecce och Roma. Senast blev det dock oavgjort mot Empoli.

Med dessa starka prestationer på sistone verkar SSC Napoli ha goda chanser att vinna mot Spezia.

SSC Napoli vs Spezia Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Napoli och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 4-1. SSC Napoli tar sig an Spezia med 1-0-1 i bagaget från deras senaste matcher i Serie A.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-tabellen är skillnaden mellan de två lagen 26 poäng. Även om Spezia inte kommer att ha någon att ta sig förbi SSC Napoli i tabellen inom en snar framtid, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. SSC Napoli, som nu är nummer 2 med 39 poäng, kommer att göra sitt bästa för att klättra i tabellen. I alla fall kommer matchen på onsdag säkert att vara ett bra tillfälle att satsa på.

Skytteligan

Dries Mertens är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. SSC Napoli kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Spezia ställa hoppet till M’Bala Nzola att han ska lägga till fler mål till de 2 han gjort de senaste sex matcherna.