Torino vs Fiorentina bästa odds och matchtips

Torino och Fiorentina ligger bra till i mitten av tabellen innan de möts på på söndag. Båda lagen kan jaga poäng utan att ta en alltför stor risk. Som nummer 12 har Torino lyckats skrapa ihop 25 poäng efter 19 spelade matcher. Med 32 poäng har Fiorentina efter 19 matcher placerat sig på plats plats 6 i Serie A. 2 förluster i de senaste 6 matcherna har satt tydliga spår i självförtroendet hos Torino. De skulle dock kunna skrälla mot Fiorentina.

Våra tips

Statistik och fakta för Torino vs Fiorentina i Serie A

 • Torino har släppt in i 14 av de senaste 16 matcherna
 • Torino har inte förlorat 11 av 13 av deras senaste hemmamatcher
 • Torino gjorde mål i 10 av de senaste 11 hemmamatcherna
 • Torino har vinst 5 av 6 av deras senaste hemmamatcher
 • I 7 av de senaste 8 matcherna Fiorentina har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Fiorentina har släppt in i 8 av de senaste 9 matcherna
 • Fiorentina har inte vunnit 5 av 6 av deras senaste bortamatcher
 • Torino har släppt in i de senaste 16 matcherna mot Fiorentina i rad
 • I 9 av de senaste 10 hemmamatcherna Torino har spelat mot Fiorentina har båda lagen gjort mål
 • I 13 av de senaste 15 Torinos matcher mot Fiorentina var antalet av mål under 3.5
 • Torino har inte vunnit 9 av de 10 senaste matcherna mot Fiorentina
 • Torino har inte förlorat 8 av de 9 senaste hemmamatcherna mot Fiorentina

Form: Torino mot Fiorentina

Torino något skakiga

Resultaten har varit vad man kan vänta sig av Torino de senaste veckorna. Varken mer eller mindre. Det är nu eller aldrig som gäller för Torino, och just nu ser det mer ut som “aldrig”. Den dåliga trenden började med en 2-1-förlust i ett möte med Sampdoria, men därefter lyckades man resa och slå Verona med 1-0. Den segern kunde man dock inte bygga vidare på utan åkte senaste på en 1-0-förlust mot Inter.

Fiorentina obesegrade

Fiorentina hoppas att deras starka form håller i sig med ytterligare ett bra resultat. Man är obesegrad den senaste tiden och har spelat 2-1 mot Beneveto, följt av två oavgjorda matcher mot Sassuolo och Verona.

Det ser ut som en jämn match, men Fiorentina verkar ändå något bättre med en övergripande form som ser lite bättre ut än Torinos.

Torino vs Fiorentina Matchhistorik

När lagen senast spelade mot varandra vann Fiorentina och tog därmed alla 3 poäng efter matchresultatet 2-1. Torino tar sig an Fiorentina med 1-4-5 i bagaget från deras senaste matcher i Serie A. 5 gånger i de senaste 10 matcherna mellan Torino och Fiorentina blev över 2,5 mål ett vinnande spel.

Tabellställningar i Serie A

Som framgår av Serie A-ställningen är skillnaden mellan de två lagen 7 poäng. Även om Torino inte kommer att ha en möjlighet att komma över Fiorentina i tabellen någon gång inom kort, kommer hemmalaget säkert att försöka minska gapet genom att samla in fler poäng. Fiorentina, som nu ligger på 6 med 32 poäng, kommer att göra sitt bästa för att öka avståndet till sina motståndare. Hur som helst kommer matchen kommande söndag säkert att vara ett bra tillfälle att lägga ett spel på.

Skytteligan

Tommaso Pobega är den mest profilerade målgöraren för hemmalaget den senaste tiden. Torino kommer säkerligen förlita sig på honom den kommande matchen. Samtidigt kommer Fiorentina ställa hoppet till Dusan Vlahovic att han ska lägga till fler mål till de 6 han gjort de senaste sex matcherna.