Torino vs Venezia: Bästa oddsen och matchtipsen

Torino går in i matchen som favoriter och siktar självklart mot att nå ännu högre i tabellen. Ligatian i Serie A har spelat ihop 32 poäng efter 22 matcher. I andra änden av tabellen hittar vi Venezia på 18 poäng, just nu på nedflyttningsplats. Den senaste förlusten mot Udinese kan sätta sina spår för Torino. Venezia å andra sidan är i dålig form och söker efter viktiga poäng med ljus och lykta.

Våra tips

Statistik och fakta för Torino vs Venezia i Serie A

 • Torino har inte förlorat 13 av 15 av deras senaste hemmamatcher
 • Torino har gjort mål i 12 av de senaste 13 hemmamatcherna
 • Torino har släppt in i 10 av de senaste 12 matcherna
 • Torino har vunnit 6 av 8 av deras senaste hemmamatcher
 • Venezia har släppt in i de senaste 11 matcherna i rad
 • Venezia har inte vunnit 13 av 15 av deras senaste bortamatcher
 • I 7 av de senaste 9 matcherna Venezia har spelat, har båda lagen gjort mål
 • Venezia har förlorat 4 av 5 av deras senaste matcher
 • I de senaste 4 matcherna i rad Torino har spelat mot Venezia har båda lagen gjort mål
 • Torino har inte vunnit de senaste 4 matcherna mot Venezia i rad
 • I de senaste 3 av Torinos matcher mot Venezia var antalet mål under 3.5
 • Torino har släppt in i de senaste 4 matcherna mot Venezia i rad
 • Torino har gjort mål i de senaste 4 matcherna mot Venezia i rad

Form: Torino mot Venezia

Torino gör en bra säsong, men förlorade sist.

Torino hoppas att de ska kunna komma tillbaka på segerspåret igen. Torino hade en bra formsvit, men nu har man bara fyra poäng på tre matcher efter oavgjort mot Sassuolo och förlust mot Udinese. Innan dess hade man två raka segrar som var imponerande mot Fiorentina och Sampdoria.

Venezia är desperata efter poäng.

Resultaten har varit under all kritik för Venezia på senare tid och nu behöver man verkligen få med sig något för att vända den negativa trenden. Bara ett enda poäng har Venezia lyckat skrapa ihop i deras senaste tre matcher. Denna poäng kom i en match som slutade 1-1 mot Empoli, innan de blev besegrade av Inter med 2-1. Senaste matchen blev återigen en besvikelse när SSC Napoli vann med 0-2.

Det känns som att hålla ner siffrorna faktiskt kan bli målet för Venezia här. Att välja Torino till odds 1.50 känns som en självklarhet.

Torino vs Venezia Matchhistorik

Det senaste mötet mellan Torino & Venezia spelades 27 september 2021. Matchen slutade oavgjort och lagen fick då dela på poängen med resultatet 1-1. Torino går in i matchen mot Venezia med 0-3-1 i bagaget från deras senaste 10 matcher i Serie A. När man tittar på statistiken får man ha med sig att lagen bara mötts fyra gånger tidigare och att det bara spelats en match mellan lagen på 20 år.

Tabellställningar i Serie A

Om man tittar på den nuvarande Serie A-ställningen så skiljer Torino och Venezia för närvarande i 14 poäng och 8 placeringar. Torino kommer säkerligen att försöka ta med sig alla tre poängen från Venezia på lördag för att avancera ytterligare i ligatabellen. Trots att Venezia är outsider i den här matchen kommer de att försöka göra den här dagen eländig för sina motståndare. Det är ett lag som har gjort en del bra resultat mot bättre lag under säsongens gång. Resultatet av den här matchen kommer förmodligen att ha en stor inverkan på båda lagen inför deras nästa matcher och därför kan vi inte vänta på att se hur matchen mellan Torino och Venezia kommer att sluta.

Skytteligan

Det är svårt att inte titta på Thomas Henry när man letar efter en målskytt. Han verkar vara i form och har gjort mål 2 gånger de senaste 6 matcherna för sitt lag Venezia. Hans säsongssaldo är 4 mål just nu.

Med 2 mål på de 6 senaste matcherna för Torino är Antonio Sanabria spelaren man ska hålla utkik efter eftersom han kommer att sikta på fler mål.